نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشور, محمودfa_IR
dc.contributor.authorتهرانی فر, علیfa_IR
dc.contributor.authorخوشنود یزدی, اصغرfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:55:05Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:55:05Z
dc.date.available1400-03-19T21:55:05Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:55:05Z
dc.date.issued2010-08-23en_US
dc.date.issued1389-06-01fa_IR
dc.date.submitted2010-09-21en_US
dc.date.submitted1389-06-30fa_IR
dc.identifier.citationشور, محمود, تهرانی فر, علی, خوشنود یزدی, اصغر. (1389). اثر برخی عناصر غذایی کم مصرف بر صفات کمی گل مریم رقم دابل. علوم باغبانی, 24(1)doi: 10.22067/jhorts4.v1389i1.3651fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1389i1.3651
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_25990.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818005
dc.description.abstractچکیده گل مریم از مهمترین گلهای بریده در ایران و جهان به شمار میرود. در این تحقـیق اثر عناصر کـم مصــرف آهـن، روی، مس و منگـنز بر طـول خوشـه گل آذین، طول گل آذین، تعداد و قطر گلچه، قطر خوشه گل آذین و ماندگاری گلهای مریم در چهار طرح آزمایشی جداگانه در قالب طرح کاملا تصادفی در چهار تکرار مطالعه گردید. غلظت های مورد استفاده صفر (شاهد)، 2، 4 و 6 میلی گرم در لیتر برای هر یک از کودها در نظر گرفته شد. کودهای مورد نظر به صورت محلول پاشی و در سه مرحله بکار برده شد. مرحله اول در زمان هشت برگی شدن گیاه (30روز پس از کاشت)، مرحله دوم یک ماه پس از مرحله اول و مرحله سوم یک ماه پس از مرحله دوم بود. نتایج آزمایش ها نشان داد، غلظت های 6 میلی گرم در لیتر سولفات آهن بر صفات طول گل آذین و تعداد گلچه، غلظت 2میلی گرم درلیتر بر طول خوشه و غلظت 4 میلی گرم در لیتر این کود بر باز شدن گلچه ها در سطح 1% معنی دار گردید. سولفات روی با غلظت 4 میلی گرم در لیتر بر صفات طول گل آذین، طول خوشه و تعداد گلچه موثر واقع شد و غلظت 6 میلی گرم در لیتر آن بر صفت درصد باز شدن گلچه ها در سطح 1% معنی دار گردید. غلظت های 2 میلی گرم در لیتر سولفات مس بر اندازه طول خوشه و تعداد گلچه، غلظت 6 میلی گرم در لیتر بر صفت درصد باز شدن گلچه ها و قطر گل آذین و غلظت 4 میلی گرم در لیتر نیز برطول گل آذین موثر واقع شد. سولفات منگنز با غلظت 6 میلی گرم در لیتر تقریبا کلیه صفات را تحت تاثیر قرار داد و ماندگاری گلها را به 4/12 روز رساند. واژه های کلیدی: کودهای ریز مغذی، گل مریم و انبار مانیfa_IR
dc.format.extent233
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1389i1.3651
dc.titleاثر برخی عناصر غذایی کم مصرف بر صفات کمی گل مریم رقم دابلfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume24
dc.citation.issue1


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد