نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاحمدی دهج, محمدfa_IR
dc.contributor.authorقاسم نژاد, محمودfa_IR
dc.contributor.authorزواره, محسنfa_IR
dc.contributor.authorپیوست, غلامعلیfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:54:43Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:54:43Z
dc.date.available1400-03-19T21:54:43Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:54:43Z
dc.date.issued2010-08-23en_US
dc.date.issued1389-06-01fa_IR
dc.date.submitted2010-09-20en_US
dc.date.submitted1389-06-29fa_IR
dc.identifier.citationاحمدی دهج, محمد, قاسم نژاد, محمود, زواره, محسن, پیوست, غلامعلی. (1389). تاثیر بسترهای مختلف کشت و دمای انبار بر کیفیت نگهداری میوه های گوجه فرنگی. علوم باغبانی, 24(1)doi: 10.22067/jhorts4.v1389i1.3638fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1389i1.3638
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_25872.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818001
dc.description.abstractچکیده بسیاری از عوامل و شرایط قبل و پس از برداشت ارزش غذایی و ماندگاری فرآورده های باغی را تحت تاثیر قرار می دهد. این پژوهش واکنش میوه های گوجه فرنگی تولید شده از بسترهای مختلف ضایعات چای، ضایعات چای: زئولیت (1:1)، ضایعات چای: زئولیت (1:3)، ضایعات چای: زئولیت (3:1) و زئولیت: پرلیت (1:1) در کشت بدون خاک به دو دمای مختلف نگهداری (12و 20 درجه سلسیوس) بررسی شد. نتایج نشان داد که ویژگی های کیفی میوه ها مثل ظرفیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی کل تحت تأثیر دمای انبار قرار می گیرد. واکنش به دمای انبار در میوه های تولید شده از بسترهای مختلف متفاوت بود. کاهش وزن میوه ها نیز تحت تأثیر دما قرار گرفت ولی نوع بستر اثر چندانی بر این ویژگی نداشت. کاهش ظرفیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنلی کل نیز نشان داد که با افزایش دما (20 درجه سلسیوس) و مدت نگهداری بیشتر کاهش می یابد. میوه های تولید شده از بستر ضایعات چای بالاترین ظرفیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنلی را پس از دو هفته انبارداری داشتند. واژه های کلیدی: گوجه فرنگی، کشت بدون خاک، کیفیت و ظرفیت آنتی اکسیدانیfa_IR
dc.format.extent225
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1389i1.3638
dc.titleتاثیر بسترهای مختلف کشت و دمای انبار بر کیفیت نگهداری میوه های گوجه فرنگیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume24
dc.citation.issue1


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد