| dc.contributor.author | مسیب زاده, عزیزه | fa_IR |
| dc.contributor.author | مستوفی, یونس | fa_IR |
| dc.contributor.author | جوان نیکخواه, محمد | fa_IR |
| dc.contributor.author | امام جمعه, زهرا | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1400-03-19T21:53:47Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2021-06-09T21:53:47Z | |
| dc.date.available | 1400-03-19T21:53:47Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2021-06-09T21:53:47Z | |
| dc.date.issued | 2010-02-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1388-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2010-04-05 | en_US |
| dc.date.submitted | 1389-01-16 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | مسیب زاده, عزیزه, مستوفی, یونس, جوان نیکخواه, محمد, امام جمعه, زهرا. (1388). بررسی تغییرات بیوشیمیایی و پوسیدگی خاکستری در انگور رقم شاهرودی در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته. علوم باغبانی, 23(2)doi: 10.22067/jhorts4.v1388i2.2588 | fa_IR |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1388i2.2588 | |
| dc.identifier.uri | https://jhs.um.ac.ir/article_25602.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817991 | |
| dc.description.abstract | چکیده
مطالعه حاضر به منظور بررسی روند تغییرات بیوشیمیایی بافتهای انگور رقم شاهرودی در شرایط بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته نسبت به شاهد و با استفاده از یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار طراحی شد. سه ترکیب گازی شامل O2 5% + CO210% (GC2) ، O215% + CO210% (GC3) و O260% + CO210% (GC4) با استفاده از دو نوع پوشش پلیمری (پلی پروپیلن و پلی اتیلن) برای نگهداری انگورها در دمای oC 1و رطوبت نسبی 90%-80 مورد استفاده قرار گرفتند. محتوای قندهای احیاگر، اسیدیته قابل تیتراسیون (TTA) و pH هر 15 روز یکبار و پس از 24 ساعت قرار گیری در دمای اتاق اندازه گیری شدند. نتایج بدست آمده از 45 روز انبار داری نشان داد که همزمان با کاهش میزان قندهای احیاگر شانس بروز آلودگی افزایش مییابد. از سوی دیگر مشاهده شد که یک افزایش شدید در میزان قندهای احیاگر پس از ظهور آلودگی دیده میشود. نتایج بدست آمده نشان میدهد که افزایش زود هنگام درمیزان قندهای احیاگر در نمونههای بسته بندی شده با GC4 با کمترین میزان آلودگی همراه بوده است. همچنین مشخص شد که روند کاهش TTA و افزایش pH برای نمونههای فوق ملایم تر است.
واژههای کلیدی: قندهای احیاگر، پوسیدگی خاکستری، انگور رقم شاهرودی، بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته | fa_IR |
| dc.format.extent | 268 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.relation.ispartof | علوم باغبانی | fa_IR |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1388i2.2588 | |
| dc.title | بررسی تغییرات بیوشیمیایی و پوسیدگی خاکستری در انگور رقم شاهرودی در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقالات پژوهشی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 23 | |
| dc.citation.issue | 2 | |