نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمسیب زاده, عزیزهfa_IR
dc.contributor.authorمستوفی, یونسfa_IR
dc.contributor.authorجوان نیکخواه, محمدfa_IR
dc.contributor.authorامام جمعه, زهراfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:53:47Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:53:47Z
dc.date.available1400-03-19T21:53:47Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:53:47Z
dc.date.issued2010-02-20en_US
dc.date.issued1388-12-01fa_IR
dc.date.submitted2010-04-05en_US
dc.date.submitted1389-01-16fa_IR
dc.identifier.citationمسیب زاده, عزیزه, مستوفی, یونس, جوان نیکخواه, محمد, امام جمعه, زهرا. (1388). بررسی تغییرات بیوشیمیایی و پوسیدگی خاکستری در انگور رقم شاهرودی در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته. علوم باغبانی, 23(2)doi: 10.22067/jhorts4.v1388i2.2588fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1388i2.2588
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_25602.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817991
dc.description.abstractچکیده مطالعه حاضر به منظور بررسی روند تغییرات بیوشیمیایی بافت‌های انگور رقم شاهرودی در شرایط بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته نسبت به شاهد و با استفاده از یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار طراحی شد. سه ترکیب گازی شامل O2 5% + CO210% (GC2) ، O215% + CO210% (GC3) و O260% + CO210% (GC4) با استفاده از دو نوع پوشش پلیمری (پلی پروپیلن و پلی اتیلن) برای نگهداری انگورها در دمای oC 1و رطوبت نسبی 90%-80 مورد استفاده قرار گرفتند. محتوای قندهای احیاگر، اسیدیته قابل تیتراسیون (TTA) و pH هر 15 روز یکبار و پس از 24 ساعت قرار گیری در دمای اتاق اندازه گیری شدند. نتایج بدست آمده از 45 روز انبار داری نشان داد که همزمان با کاهش میزان قندهای احیاگر شانس بروز آلودگی افزایش می‌یابد. از سوی دیگر مشاهده شد که یک افزایش شدید در میزان قندهای احیاگر پس از ظهور آلودگی دیده می‌شود. نتایج بدست آمده نشان می‌دهد که افزایش زود هنگام درمیزان قندهای احیاگر در نمونه‌های بسته بندی شده با GC4 با کمترین میزان آلودگی همراه بوده است. همچنین مشخص شد که روند کاهش TTA و افزایش pH برای نمونه‌های فوق ملایم تر است. واژه‌های کلیدی: قند‌های احیاگر، پوسیدگی خاکستری، انگور رقم شاهرودی، بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافتهfa_IR
dc.format.extent268
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1388i2.2588
dc.titleبررسی تغییرات بیوشیمیایی و پوسیدگی خاکستری در انگور رقم شاهرودی در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافتهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume23
dc.citation.issue2


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد