نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorدارابی, دارابیfa_IR
dc.contributor.authorبابالار, بابالارfa_IR
dc.contributor.authorکاشی, کاشیfa_IR
dc.contributor.authorخدادادی, خدادادیfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:52:28Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:52:28Z
dc.date.available1400-03-19T21:52:28Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:52:28Z
dc.date.issued2009-09-23en_US
dc.date.issued1388-07-01fa_IR
dc.date.submitted2009-10-13en_US
dc.date.submitted1388-07-21fa_IR
dc.identifier.citationدارابی, دارابی, بابالار, بابالار, کاشی, کاشی, خدادادی, خدادادی. (1388). آنالیز رشد و بررسی تغییرات کربوهیدرات‌های غیر ساختمانی ساده هنگام تشکیل سوخ در ارقام پیاز در شرایط اقلیمی کرج. علوم باغبانی, 23(1)doi: 10.22067/jhorts4.v1388i1.1909fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1388i1.1909
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_25249.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817977
dc.description.abstractچکیده به منظور آنالیز رشد و بررسی تغییرات کربوهیدراتهای غیر ساختمانی ساده (ساکارز،گلوکز و فروکتوز) در هنگام تشکیل سوخ در ارقام قرمز آذرشهر، زرگان، سفید نیشابور و سفید قم آزمایشی در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. بذور در اواسط اسفند درخزانه کشت و اواخر اردیبهشت به زمین اصلی منتقل شدند. شروع تشکیل سوخ با تجمع کربوهیدراتها درغلاف برگ همراه بود. قبل و بعد از تشکیل سوخ (حدود20روز بعد از تشکیل سوخ) حداکثر مقدار کربوهیدراتهای غیر ساختمانی ساده به رقم سفید قم تعلق داشت. حداکثر و حداقل درصد افزایش کربوهیدراتهای غیر ساختمانی ساده به ترتیب مربوط به گلوکز و ساکارز بود. نتایج آنالیز رشد مشخص نمود که در همه ارقام مورد بررسی، مرحله رشد کند تا حدود 75 روز بعد از جوانه زدن ادامه داشته و سپس مرحله رشد سریع برگ آغاز شد. در رقم زرگان زودتر تشکیل شدن سوخ و بالاتر بودن سرعت رشد این اندام در بیشتر دوره رشد ونمو اندام مزبور سبب افزایش عملکرد این رقم نسبت به سایر ارقام گردید. همبستگی مثبت و معنی داری در سطح 1% (48 % r=) بین سرعت رشد نسبی و سرعت آسمیلاسیون خالص مشاهده شد. رقم زرگان حداکثر عملکرد کل و قابل فروش را تولید نمود و این رقم برای کشت درمنطقه کرج توصیه می‌شود. واژه‌های کلیدی: پیاز، عملکرد،کربوهیدرات، آنالیز رشد، سرعت آسمیلاسیون خالصfa_IR
dc.format.extent291
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1388i1.1909
dc.titleآنالیز رشد و بررسی تغییرات کربوهیدرات‌های غیر ساختمانی ساده هنگام تشکیل سوخ در ارقام پیاز در شرایط اقلیمی کرجfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume23
dc.citation.issue1


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد