نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorافشاری, افشاریfa_IR
dc.contributor.authorطلایی, طلاییfa_IR
dc.contributor.authorمحمدی مقدم, محمدی مقدمfa_IR
dc.contributor.authorپناهی, پناهیfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:52:11Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:52:11Z
dc.date.available1400-03-19T21:52:11Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:52:11Z
dc.date.issued2009-09-23en_US
dc.date.issued1388-07-01fa_IR
dc.date.submitted2009-10-12en_US
dc.date.submitted1388-07-20fa_IR
dc.identifier.citationافشاری, افشاری, طلایی, طلایی, محمدی مقدم, محمدی مقدم, پناهی, پناهی. (1388). تفاوت عناصر غذایی در پوست سبز پسته‌های زود خندان و سالم و اثرات میزان مواد فنولیک و گالیک اسید در پوست سبز بر روی زهرابه آفلاتوکسین. علوم باغبانی, 23(1)doi: 10.22067/jhorts4.v1388i1.1895fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1388i1.1895
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_25172.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817974
dc.description.abstractچکیده به منظور بررسی نقش عناصر در عارضه زودخندانی و تاثیر مواد فنولیک و گالیک اسید در کنترل زهرابه آفلاتوکسین، از بین ارقام پسته موجود در ایستگاه تحقیقات پسته رفسنجان، در هنگام برداشت محصول از درختان 3 رقم پسته که بصورت آزاد گرده افشانی شده بودند، میوه‌های 15 خوشه از هر رقم به طور تصادفی جمع آوری و ترکیبات فنولیک کل و مقدار اسید گالیک در پوست سبز پسته تعیین شدند. همچنین از درختان هر رقم تعداد زیادی از هر نوع میوه زودخندان، شکاف نامنظم و سالم جمع آوری و پوست سبز آنها برای تعیین عناصر ماکرو ومیکرو مورد آزمایش قرار گرفتند. این آزمایشات بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی اجرا و نتایج بدست آمده بر اساس گروهبندی دانکن توسط نرم افزار SAS و Sigma Plot در 3 تکرار مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. بیشترین مقدار ازت (15/2% ) در پوست سبز میوه‌های سالم و کمترین میزان در پوست سبز میوه‌های زودخندان و شکاف نامنظم دیده شد (94/1 و 97/1 درصد ). بیشترین مقدار منیزیم در پوست سبز میوه‌های سالم و کمترین مقدار منیزیم در پوست سبز میوه‌های زودخندان تعیین گردید ( 10/0 درصد ). بیشترین میزان مواد فنولیک در پوست سبز میوه‌های رقم اوحدی (mg/100g 1398) و کمترین مقدار (mg/100g 1131) در پوست سبز میوه‌های رقم احمد آقایی بدست آمد. نتایج نشان داد که افزایش مقدار مواد فنولیک سبب کاهش یا مهار تولید زهرا به آفلاتوکسین در میوه پسته می‌گردد. واژه‌های کلیدی: آفلاتوکسین، پسته، پوست سبز، مواد فنولیک، گالیک اسیدfa_IR
dc.format.extent268
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1388i1.1895
dc.titleتفاوت عناصر غذایی در پوست سبز پسته‌های زود خندان و سالم و اثرات میزان مواد فنولیک و گالیک اسید در پوست سبز بر روی زهرابه آفلاتوکسینfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume23
dc.citation.issue1


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد