نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاحمدی, احمدیfa_IR
dc.contributor.authorداوری نژاد, داوری نژادfa_IR
dc.contributor.authorعزیزی, عزیزیfa_IR
dc.contributor.authorصداقت, صداقتfa_IR
dc.contributor.authorتهرانی فر, تهرانی فرfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:52:00Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:52:00Z
dc.date.available1400-03-19T21:52:00Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:52:00Z
dc.date.issued2008-04-20en_US
dc.date.issued1387-02-01fa_IR
dc.date.submitted2009-04-25en_US
dc.date.submitted1388-02-05fa_IR
dc.identifier.citationاحمدی, احمدی, داوری نژاد, داوری نژاد, عزیزی, عزیزی, صداقت, صداقت, تهرانی فر, تهرانی فر. (1387). تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات کیفی و افزایش عمر انباری دو رقم آلبالو. علوم باغبانی, 22(2)doi: 10.22067/jhorts4.v1387i2.1093fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1387i2.1093
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_25134.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817972
dc.description.abstractچکیده آلبالو (Prunus cerasus L.)یکی از میوه های مهم بومی ایران است. این میوه بسیار فسادپذیر بوده و ماندگاری کمی دارد. در این پژوهش، تاثیر سه ترکیب گازی )هوای معمولی، 5% اکسیژن+ 5% دی اکسیدکربن+ 90% نیتروژن و 10% اکسیژن + 15% دی اکسیدکربن + 75% نیتروژن) و دو دمای نگهداری صفر و 5 درجه سانتیگراد را بر روی دو رقم اردی جوبلیوم و اردی بوترمو آلبالو در یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک کاملا تصادفی در سه تکرار مورد بررسی قرار گرفته است. میوه ها 42 روز پس از بسته بندی، از نظر فاکتورهای مختلف کیفی نظیر کاهش وزن، سفتی بافت، مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتر، pH و رنگ ظاهری مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که میوه ها در شرایط اتمسفر اصلاح شده خصوصیات کیفی از جمله کاهش وزن، سفتی بافت و رنگ را بهتر حفظ کردند.ترکیب گازی 5% اکسیژن+ 5% دی اکسیدکربن کمترین کاهش وزن و تغییر شکل بافت میوه را داشت. در رقم اردی جوبلیوم، در دمای 5 درجه پایینترین سطح اسیدیته قابل تیتراسیون مشاهده شد. همچنین نتایج نشان دهنده تاثیر مثبت دمای 5 درجه سانتیگراد نسبت به دمای صفر درجه بر خصو صیات کیفی میوه ها بود. واژه‌های کلیدی: آلبالو (Prunus cerasus L.)، Érdi jubileum، Érdi bőtermő، اتمسفر اصلاح شده، کیفیت، ماندگاریfa_IR
dc.format.extent346
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1387i2.1093
dc.titleتاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات کیفی و افزایش عمر انباری دو رقم آلبالوfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume22
dc.citation.issue2


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد