نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorجها ن بین, جها ن بینfa_IR
dc.contributor.authorیاوری, یاوریfa_IR
dc.contributor.authorعشقی, عشقیfa_IR
dc.contributor.authorتفضلی, تفضلیfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:51:32Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:51:32Z
dc.date.available1400-03-19T21:51:32Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:51:32Z
dc.date.issued2008-04-20en_US
dc.date.issued1387-02-01fa_IR
dc.date.submitted2009-04-25en_US
dc.date.submitted1388-02-05fa_IR
dc.identifier.citationجها ن بین, جها ن بین, یاوری, یاوری, عشقی, عشقی, تفضلی, تفضلی. (1387). اثر توفوردی و سولفات پتاسیم بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه پرتقال نافی. علوم باغبانی, 22(2)doi: 10.22067/jhorts4.v1387i2.1088fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1387i2.1088
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_25043.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817967
dc.description.abstractچکیده پرتقال نافی بطور وسیعی در کشورهای مختلف جهان از جمله ایران کشت می‌گردد و در مقایسه با سایر ارقام مرکبات از اهمیت تجاری خاصی برخوردار است. کمیت و کیفیت میوه آن از عوامل زیادی تاثیر پذیر است. این پژوهش برای بررسی اثر2,4-D و K2SO4 و برهمکنش این دو بر خواص کمی و کیفی میوه پرتقال نافی. به منظور آزمایشی در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی (آزمایش فاکتوریل) در 9 تیمار و 4 تکرار انجام پذیرفت. بدین منظور2,4-D در غلظت‌های صفر ، 10 و 20 میلی گرم در لیتر و K2SO4 در غلظت‌های صفر، 1 و 2 درصد بصورت محلول پاشی در زمانی که قطر متوسط میوه‌ها 15 میلی متر بود به کار برده شدند. نتایج نشان داد که 2,4-D در غلظت20 میلی گرم در لیتر به همراه 2 درصد پتاسیم وزن میوه و میزان اسید کل آب میوه را بطور معنی داری افزایش داده و در غلظت 10 میلی گرم در لیتر به همراه غلظت‌های مختلف K2SO4 بطور معنی داری آب میوه را افزایش داد. همچنین پتاسیم به صورت معنی دار در افزایش صفات کیفی شامل مواد جامد محلول، اسیدیته و ویتامین C موثر بود. واژه‌های کلیدی: پرتقال نافی، ‏2,4-D، K2SO4 ، اندازه میوه، کیفیت میوهfa_IR
dc.format.extent217
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1387i2.1088
dc.titleاثر توفوردی و سولفات پتاسیم بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه پرتقال نافیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume22
dc.citation.issue2


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد