| dc.contributor.author | نجیب, رسول | fa_IR |
| dc.contributor.author | فارسی, محمد | fa_IR |
| dc.contributor.author | میرشمسی کاخکی, امین | fa_IR |
| dc.contributor.author | وصال, سعید رضا | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1400-03-19T21:48:11Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2021-06-09T21:48:12Z | |
| dc.date.available | 1400-03-19T21:48:11Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2021-06-09T21:48:12Z | |
| dc.date.issued | 2017-02-19 | en_US |
| dc.date.issued | 1395-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2014-06-22 | en_US |
| dc.date.submitted | 1393-04-01 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | نجیب, رسول, فارسی, محمد, میرشمسی کاخکی, امین, وصال, سعید رضا. (1395). تعیین سیتولوژیکی مراحل مختلف توسعه میکروسپور در چهار رقم گوجه فرنگی (Lycopersicum esculentum Mill). علوم باغبانی, 30(4), 634-642. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.36609 | fa_IR |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.36609 | |
| dc.identifier.uri | https://jhs.um.ac.ir/article_35806.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817932 | |
| dc.description.abstract | تولید لاینهای خالص بهوسیله القاء آندروژنز راهحلی امیدبخش و جایگزین برای برنامههای اصلاح کلاسیک میباشد. این تکنولوژی در گوجهفرنگی به توسعه و اصلاح روشها نیازمند است. یکی از عوامل موفقیت القاء آندروژنز در گوجهفرنگی استفاده از میکروسپورهایی است که در مرحله مناسب نمو قرار داشته باشند. بررسی سیتولوژیکی دقیقترین روش برای تعیین مرحله مناسب نمو میکروسپورها است. در این مطالعه بررسی خصوصیات سیتولوژیکی میکروسپورها و دانههای گرده در طی روند نمو طبیعی و ارتباط بین طول جوانه گل و طول بساک صورت پذیرفت. نتایج نشان داد که همبستگی بین طول جوانهگل و طول بساک معنیدار است (0001/0 P | fa_IR |
| dc.format.extent | 575 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.relation.ispartof | علوم باغبانی | fa_IR |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.36609 | |
| dc.subject | القاء آندروژنز | fa_IR |
| dc.subject | نمو میکروسپور | fa_IR |
| dc.subject | هاپلوئیدی | fa_IR |
| dc.title | تعیین سیتولوژیکی مراحل مختلف توسعه میکروسپور در چهار رقم گوجه فرنگی (Lycopersicum esculentum Mill) | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقالات پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه فردوسی مشهد | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه فردوسی مشهد | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه فردوسی مشهد | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه فردوسی مشهد | fa_IR |
| dc.citation.volume | 30 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 634 | |
| dc.citation.epage | 642 | |