| dc.contributor.author | فرامرزی, شاداب | fa_IR |
| dc.contributor.author | یداللهی, عباس | fa_IR |
| dc.contributor.author | کریم زاده, قاسم | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1400-03-19T21:48:06Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2021-06-09T21:48:06Z | |
| dc.date.available | 1400-03-19T21:48:06Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2021-06-09T21:48:06Z | |
| dc.date.issued | 2017-02-19 | en_US |
| dc.date.issued | 1395-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2015-01-27 | en_US |
| dc.date.submitted | 1393-11-07 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | فرامرزی, شاداب, یداللهی, عباس, کریم زاده, قاسم. (1395). بررسی تنوع کمیت ژنومی (C-value) و سطح پلوئیدی در تعدادی از ارقام سیب بومی به روش فلوسایتومتری. علوم باغبانی, 30(4), 694-700. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.43387 | fa_IR |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.43387 | |
| dc.identifier.uri | https://jhs.um.ac.ir/article_35848.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817931 | |
| dc.description.abstract | علیرغم تنوع زیاد ارقام و گونههای سیب در ایران، هنوز بانک اطلاعاتی در مورد وضعیت پلوئیدی و اندازه ژنوم آنها وجود ندارد. در این تحقیق، مقدار DNA ژنومی و سطح پلوئیدی تعدادی از ارقام و ژنوتیپهای سیب ایرانی با دستگاه فلوسایتومتری و به روش رنگآمیزی با پروپیدیوم یدید در قالب طرح کاملاً تصادفی بررسی شد. همچنین، تاثیرPVP به عنوان یک بازدارنده اکسیداسیون ترکیبات فنلی روی اندازه ژنوم این سیبها به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی آزمایش شد. نتایج نشان داد که همهی ارقام مطالعه شده، دیپلوئید هستند و اندازه ژنوم تخمین زده شده در آنها بین 73/1 تا 57/1 پیکوگرم در هر هسته سلولی متغیر بود. تیمار PVP روی تخمین اندازه ژنوم در سطح احتمال 5 درصد معنیداری نشان داد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 273 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.relation.ispartof | علوم باغبانی | fa_IR |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.43387 | |
| dc.subject | ارقام بومی | fa_IR |
| dc.subject | اندازه ژنوم | fa_IR |
| dc.subject | تنوع ژنتیکی | fa_IR |
| dc.subject | ژرم پلاسم | fa_IR |
| dc.title | بررسی تنوع کمیت ژنومی (C-value) و سطح پلوئیدی در تعدادی از ارقام سیب بومی به روش فلوسایتومتری | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقالات پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه هرمزگان | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه تربیت مدرس | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه تربیت مدرس | fa_IR |
| dc.citation.volume | 30 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 694 | |
| dc.citation.epage | 700 | |