نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخانیان, منیژهfa_IR
dc.contributor.authorقنبریان, داودfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:47:48Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:47:49Z
dc.date.available1400-03-19T21:47:48Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:47:49Z
dc.date.issued2017-02-19en_US
dc.date.issued1395-12-01fa_IR
dc.date.submitted2014-10-22en_US
dc.date.submitted1393-07-30fa_IR
dc.identifier.citationخانیان, منیژه, قنبریان, داود. (1395). بررسی اثر چهار نوع لایه پوششی بر خواص فیزیکی-شیمیایی میوه انار (رقم میخوش). علوم باغبانی, 30(4), 661-670. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.40509fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.40509
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_35830.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817928
dc.description.abstractدر این پژوهش، تأثیر تیمارهای پوششی عصاره ی پوست انار، محلول کیتوزان 1 درصد، پارافین مایع و ژل آلوئه ورا در دمای 4 درجه سانتی گراد به مدت 105 روز انبارداری بر روی عمر انبارمانی و برخی صفات فیزیکی و شیمیایی میوه انار رقم میخوش مورد مطالعه قرار گرفته است. صفات اندازه‌گیری شده عبارت بودند از درصد کاهش وزن، درصد سرمازدگی، pH، اسیدیته، سفتی، مقدار مواد جامد محلول، مقدار رنگ و شدت رنگ. نتایج نشان داد که تیمار پوششی بر روی تمام صفات مورد بررسی اثر معنی دار داشته است در حالیکه زمان انبارداری فقط بر روی صفت‌های pH، درصد کاهش وزن، درصد سرمازدگی، اسیدیته و مقدار مواد جامد محلول اثر معنی دار داشته است. نمونه های پوشش داده شده با محلول کیتوزان 1 درصد، نسبت به شاهد و دیگر تیمارهای پوششی افت وزن بیشتری را نشان داد. سفتی بافت انارهای پوشش داده شده با پارافین مایع با گذشت زمان نسبت به نمونه شاهد و دیگر تیمارهای پوششی نیزکاهش بیشتری را نشان داد. همچنین میزان مواد جامد محلول نیز در انارهای پوشش داده شده با محلول کیتوزان 1 درصد با گذشت زمان نسبت به نمونه شاهد و دیگر تیمارهای پوششی افزایش بیشتری را نشان داد. در بین پوشش‌های اعمال شده بر روی انارها پوشش عصاره پوست انار علاوه برحفظ کیفیت ظاهری میوه و دانه‌های آن کمترین درصد سرمازدگی را نسبت به سایر نمونه‌ها نشان داد که تأیید کننده تأثیر مطلوب این تیمار بر نگهداری میوه در انبار سرد است.fa_IR
dc.format.extent388
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.40509
dc.subjectانبارداریfa_IR
dc.subjectژل آلوئه‌وراfa_IR
dc.subjectعصاره پوست انارfa_IR
dc.subjectمواد جامد محلولfa_IR
dc.titleبررسی اثر چهار نوع لایه پوششی بر خواص فیزیکی-شیمیایی میوه انار (رقم میخوش)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه شهرکردfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه شهرکردfa_IR
dc.citation.volume30
dc.citation.issue4
dc.citation.spage661
dc.citation.epage670


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد