نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorآریاکیا, الیاسfa_IR
dc.contributor.authorروستا, حمید رضاfa_IR
dc.contributor.authorرحمی زاده, ناهیدfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:44:32Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:44:33Z
dc.date.available1400-03-19T21:44:32Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:44:33Z
dc.date.issued2017-11-22en_US
dc.date.issued1396-09-01fa_IR
dc.date.submitted2014-06-18en_US
dc.date.submitted1393-03-28fa_IR
dc.identifier.citationآریاکیا, الیاس, روستا, حمید رضا, رحمی زاده, ناهید. (1396). اثر کودهای سولفات آمونیوم و سولفات پتاسیم همراه با کود دامی بر شاخص های فیزیکوشیمیایی میوه و برگ خرما (.Phoenix dactylifera L) رقم مضافتی. علوم باغبانی, 31(3), 457-468. doi: 10.22067/jhorts4.v31i3.36474fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v31i3.36474
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_36161.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817894
dc.description.abstractبا توجه به نیاز تغذیه‌ای بالای درخت خرما (Phoenix dactylifera L.)، لازم است تا اثر کودهای پر مصرف بر شاخص‌های فیزیکوشیمیایی برگ و میوه آن مورد بررسی قرار گیرد. برای این منظور، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک‌های کامل تصادفی شامل تیمار کودی سولفات آمونیوم و سولفات پتاسیم همراه با کود دامی به صورت چالکود در اسفند ماه و در منطقه بم اعمال گردید. نمونه‌برداری جهت آنالیز برگ و میوه، به ترتیب در خرداد ماه و برداشت محصول خرما انجام شد. نتایج نشان داد با توجه به تاثیر معنی‌دار عناصر نیتروژن، گوگرد و پتاسیم فراهم شده توسط کودهای مذکور بر شاخص‌های مورد نظر، بیشترین محتوای نیتروژن و آهن و رنگدانه‌های فتوسنتزی کاروتنویید و کلروفیل (a و کل) برگ و وزن میوه خرما به ترتیب از اثر متقابل کودهای سولفات آمونیوم و سولفات پتاسیم همراه با کود دامی، به دست آمد. بیشترین محتوای پتاسیم در برگ، TSS و نسبت TSS/TA در میوه، از تیمارهای سولفات آمونیوم (500 گرم) و سولفات پتاسیم (1500 گرم) همراه با کود دامی حاصل شد. بنابراین به منظور بهبود شاخص‌های فیزیکوشیمیایی برگ و میوه درخت خرما، ترکیب کودی سولفات آمونیوم و سولفات پتاسیم همراه با کود دامی توصیه می‌شود.fa_IR
dc.format.extent301
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v31i3.36474
dc.subjectرنگدانه‌های فتوسنتزیfa_IR
dc.subjectتغذیهfa_IR
dc.subjectمواد معدنیfa_IR
dc.subjectTSSfa_IR
dc.titleاثر کودهای سولفات آمونیوم و سولفات پتاسیم همراه با کود دامی بر شاخص های فیزیکوشیمیایی میوه و برگ خرما (.Phoenix dactylifera L) رقم مضافتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران (IBRC) جهاد دانشگاهی (ACECRfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه ولی‌عصر (عج) رفسنجانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد جیرفتfa_IR
dc.citation.volume31
dc.citation.issue3
dc.citation.spage457
dc.citation.epage468


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد