نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorداورخواه, زهراfa_IR
dc.contributor.authorکاوسی, بیژنfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:43:52Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:43:53Z
dc.date.available1400-03-19T21:43:52Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:43:53Z
dc.date.issued2017-11-22en_US
dc.date.issued1396-09-01fa_IR
dc.date.submitted2016-07-16en_US
dc.date.submitted1395-04-26fa_IR
dc.identifier.citationداورخواه, زهرا, کاوسی, بیژن. (1396). اثرمحلول پاشی برخی عناصر ریز مغذیدر قبل و بعد از گلدهی بر ویژگی های کمی وکیفی میوه انگور رقم"خوشناو". علوم باغبانی, 31(3), 577-589. doi: 10.22067/jhorts4.v31i3.57543fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v31i3.57543
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_36248.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817887
dc.description.abstractیکی از دلایل کاهش عملکرد در تاکستان ها و نیز کاهش کیفیت میوه‌های انگور،عدم مصرف متعادل کود می باشد. هدف از این پژوهش، تعیین بهترین غلظت و زمان کاربرد کود فروزنیک (حاوی آهن، روی و منگنز) بر برخی ویژگی های کمی و کیفی انگور تازه خوری رقم خوشناو بود. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد که فاکتور اول سطوح مختلف کود (0،500،1000،1500،2000 میلی‌گرم در لیتر) و فاکتور دوم زمان محلول پاشی (قبل از گلدهی، بعد از گلدهی و قبل و بعد از گلدهی) بود.نتایج نشان داد که اثر کاربرد کود فروزینک بر صفات متوسط وزن خوشه، متوسط وزن میوه در یک خوشه، نسبت TSS/TA، pH و ویتامین ث، معنی‌دار بود (p≤0.01). همچنین اثر زمان محلول پاشی بر تمام صفات به استثناء واکنش آب میوه معنی‌داری بود (p≤0.01). بیشترین وزن خوشه، متوسط وزن میوه در یک خوشه، TSS/TA،pH و ویتامین ث در تیمار کود (حاوی آهن، روی و منگنز) با غلظت 1000 میلی‌گرم در لیتر و در تیمار زمان گلدهی هر دو (قبل و بعد از گلدهی) به دست آمد.fa_IR
dc.format.extent1475
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v31i3.57543
dc.subjectتاکستانfa_IR
dc.subjectزمان گلدهیfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectوزن خوشهfa_IR
dc.subjectویتامین ثfa_IR
dc.titleاثرمحلول پاشی برخی عناصر ریز مغذیدر قبل و بعد از گلدهی بر ویژگی های کمی وکیفی میوه انگور رقم"خوشناو"fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی واحد شیرازfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات کشاورزی و آموزش و منابع طبیعی استان فارس، سازمان تحقیقاتfa_IR
dc.citation.volume31
dc.citation.issue3
dc.citation.spage577
dc.citation.epage589


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد