نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorغلامی, رحمت الهfa_IR
dc.contributor.authorارجی, عیسیfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:42:36Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:42:37Z
dc.date.available1400-03-19T21:42:36Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:42:37Z
dc.date.issued2019-02-20en_US
dc.date.issued1397-12-01fa_IR
dc.date.submitted2018-03-18en_US
dc.date.submitted1396-12-27fa_IR
dc.identifier.citationغلامی, رحمت اله, ارجی, عیسی. (1397). بررسی اثر آبیاری تنظیم شده بر ویژگی‌های رویشی، عملکرد و محتوای روغن و کارآیی مصرف آب درختان زیتون رقم زرد1. علوم باغبانی, 32(4), 605-614. doi: 10.22067/jhorts4.v32i4.71739fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v32i4.71739
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_36638.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817874
dc.description.abstractبه­منظور بررسی اثرات کسر آبیاری تنظیم شده بر ویژگی­های رویشی، عملکرد و محتوای روغن و کارآیی مصرف آب و نیز تعیین مراحل حساس تجمع روغن زیتون در برابر تنش کسر آبیاری، پژوهشی در قالب آزمایش طرح بلوک­های کامل تصادفی با سه تکرار و پنج تیمار آبیاری طی دو سال 1395 و 1396 در باغات زیتون منطقه جوانمیری واقع در غرب استان کرمانشاه بر روی درختان 14 ساله رقم زرد انجام گردید. درختان زیتون به فاصله 5×5 متر کشت شده­اند و هر واحد آزمایشی شامل سه درخت بود. پنج تیمار آبیاری شامل 1- آبیاری به میزان100 درصد نیاز آبی درختان زیتون در طول فصل (شاهد)، 2- عدم آبیاری در طول مدت سخت شدن هسته و تأمین آبیاری به میزان 100 درصد در سایر مراحل رشد میوه، 3- آبیاری فقط در سه مرحله قبل از گلدهی، در شروع سخت شدن هسته و یک هفته قبل از برداشت محصول به منظور تهیه روغن، 4- آبیاری به میزان 60 درصد نیاز آبی درختان زیتون طی کل فصل و 5- شرایط دیم، با سیستم آبیاری قطره‌ای اعمال گردید به­منظور تعیین اثر کسر آبیاری تنظیم شده بر زیتون رقم زرد خصوصیات رویشی مانند طول و قطر شاخه سال جاری و نیز خصوصیات زایشی مانند درصد روغن در ماده خشک و تر، عملکرد روغن و میوه در هکتار، درصد ماده خشک میوه و کارآیی مصرف آب تحت رژیم‌های مختلف آبیاری ثبت گردید. نتایج نشان داد که صفات درصد روغن در ماده تر، عملکرد روغن و میوه در هکتار و نیز بهره­وری مصرف آب تحت تأثیر رژیم آبیاری و اثر متقابل رژیم آبیاری در سال معنی­دار بود. عدم آبیاری در طول مدت سخت شدن هسته باعث افزایش میزان عملکرد روغن و میوه در هکتار گردید. بهره­وری مصرف آب در تولید روغن در تیمار آبیاری در سه مرحله رشدی میوه بالاتر از آبیاری کامل و دیگر تیمارها بود.fa_IR
dc.format.extent745
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v32i4.71739
dc.subjectزیتونfa_IR
dc.subjectآبیاریfa_IR
dc.subjectروغنfa_IR
dc.titleبررسی اثر آبیاری تنظیم شده بر ویژگی‌های رویشی، عملکرد و محتوای روغن و کارآیی مصرف آب درختان زیتون رقم زرد1fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار مرکز تحقیقات کشاورزی کرمانشاهfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار، بخش تحقیقات علوم زراعی و باغی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کرمانشاه، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرمانشاه، ایرانfa_IR
dc.citation.volume32
dc.citation.issue4
dc.citation.spage605
dc.citation.epage614


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد