• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم باغبانی
    • دوره 32, شماره 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم باغبانی
    • دوره 32, شماره 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بهبود کیفیت و تسریع رسیدن میوه خرما رقم کبکاب با استفاده از پوشش‌های رنگی و موقعیت خوشه

    (ندگان)پدیدآور
    رستمی, اله کرمراحمی, مجیدایزدی, محمود
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    898.2کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقالات پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    میوه خرما باارزش غذایی بسیار بالا در سبد غذایی مردم جایگاه ویژه­ایی دارد. رقم کبکاب، خرمای غالب استان بوشهر بوده و دارای طعم و مزه بسیار خوبی هست. این پژوهش در دو سال متوالی در ایستگاه تحقیقات خرما و میوه­های گرمسیری استان بوشهر باهدف تسریع رسیدن میوه و بهبود کیفیت آن با ایجاد یک میکرو کلیما در اطراف خوشه، بدون استفاده از مواد شیمیایی انجام شد. آزمایش در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با تیمارهای شامل پوشش­های کنفی مشبک در شش رنگ سبز، سفید، زرد، آبی، طوسی و شاهد با چهار تکرار بر روی خوشه‌های جنوب و شمال درخت اعمال شد. نتایج آزمایش نشان داد پوشش­ها اثر معنی­داری روی فاکتورهای ظاهری و شیمیایی ندارند. ولی تیمارها به‌طور معنی­داری سرعت رسیدن میوه را افزایش دادند و بیش‌ترین سرعت رسیدن میوه مربوط به رنگ طوسی که سبب شد میوه هفت روز زودتر برداشت شود.
    کلید واژگان
    کلمات کلیدی: پوشش رنگی
    خرما
    سرعت رسیدن میوه و کیفیت

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2019-02-20
    1397-12-01
    سازمان پدید آورنده
    دانشگاه شیراز
    دانشگاه شیراز
    دانشگاه شیراز

    URI
    https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v32i4.61897
    https://jhs.um.ac.ir/article_36591.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817868

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب