نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorحسینی فرهی, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorگودرزی, کرم الهfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:40:32Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:40:32Z
dc.date.available1400-03-19T21:40:32Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:40:32Z
dc.date.issued2015-02-20en_US
dc.date.issued1393-12-01fa_IR
dc.date.submitted2013-04-12en_US
dc.date.submitted1392-01-23fa_IR
dc.identifier.citationحسینی فرهی, مهدی, گودرزی, کرم اله. (1393). تأثیر روش‌های کاربرد سولفات روی (چال‌کود، تزریق در تنه و محلول‌پاشی) بر بهبود ویژگی‌های کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari). علوم باغبانی, 28(4), 496-504. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.20651fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.20651
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_33706.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817852
dc.description.abstractبه منظور بررسی اثر روش های کاربرد سولفات روی بر بهبود ویژگی های کمی، کیفی و رفع کمبود روی در تاکستان های سی سخت، آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ده تیمار و چهار تکرار انجام شد. تیمارهای کاربرد سولفات روی شامل تزریق در تنه (5/1، 3 و 5 گرم در لیتر)، محلول پاشی (5/1، 3 و 5 گرم در لیتر) و چال‌کود ( 75، 150 و 200 گرم در هر بوته) بود. نتایج نشان داد که بیش‌ترین عملکرد در تیمارهای کاربرد 200 گرم سولفات روی به صورت چال‌کود و تزریق 5/1 گرم در لیتر سولفات روی به ترتیب به مقدار 81/17 و 39/16 کیلوگرم در بوته در مقایسه با شاهد به میزان 27/7 کیلوگرم در بوته به دست آمد. تزریق سولفات روی در غلظت 3 در هزار باعث افزایش حجم حبه به میزان 62/3 سانتی متر مکعب در مقایسه با سایر تیمار ها گردید. تیمارهای تزریق 3 و 5 گرم در لیتر، محلول پاشی 5/1، 3 و 5 گرم در لیتر و کاربرد 75 ، 150 و 200 گرم سولفات روی به صورت چال‌کود شاخص سبزینگی برگ را به طور معنی داری نسبت به شاهد افزایش داد. هم‌چنین بیش‌ترین میزان غلظت روی در برگ انگور در تیمار محلول پاشی سولفات روی در غلطت 5 گرم در لیتر ( 43/127 میلی گرم در کیلوگرم ماده خشک) در مقایسه با شاهد ( 5/17 میلی گرم در کیلوگرم ماده خشک) مشاهده گردید. به طورکلی در هر سه روش کاربرد روی، غلظت های پایین به طور معنی داری بیش‌ترین عملکرد را نسبت به شاهد تولید کردند، اما غلظت بهینه روی در برگ با محلول پاشی 5/1 درصد سولفات روی به دست آمد.fa_IR
dc.format.extent198
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.20651
dc.subjectانگورfa_IR
dc.subjectتزریق تنهfa_IR
dc.subjectچال‌کودfa_IR
dc.subjectسولفات رویfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectمحلول پاشیfa_IR
dc.titleتأثیر روش‌های کاربرد سولفات روی (چال‌کود، تزریق در تنه و محلول‌پاشی) بر بهبود ویژگی‌های کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوجfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمدfa_IR
dc.citation.volume28
dc.citation.issue4
dc.citation.spage496
dc.citation.epage504


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد