نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعرب سلمانی, کریمfa_IR
dc.contributor.authorجلالی, امیرهوشنگfa_IR
dc.contributor.authorجعفری, پیمانfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:38:09Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:38:09Z
dc.date.available1400-03-19T21:38:09Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:38:09Z
dc.date.issued2018-11-22en_US
dc.date.issued1397-09-01fa_IR
dc.date.submitted2017-07-09en_US
dc.date.submitted1396-04-18fa_IR
dc.identifier.citationعرب سلمانی, کریم, جلالی, امیرهوشنگ, جعفری, پیمان. (1397). تأثیر تنش شوری بر عملکرد و اجزای عملکرد سه توده طالبی ایرانی. علوم باغبانی, 32(3), 429-438. doi: 10.22067/jhorts4.v32i3.65946fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v32i3.65946
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_36716.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817827
dc.description.abstractبه منظور بررسی عملکرد و اجزای عملکرد سه توده طالبی (سمسوری ورامین، تیل سبز مشهد و مگسی نیشابور) در سطوح مختلف شوری (2 و 8 دسی‌زیمنس بر متر) پژوهشی در سال 1391 در مرکز تحقیقات کشاورزی ورامین انجام شد. در این پژوهش طرح کرتهای خرد شده بر اساس طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار استفاده شد و دو سطح شوری کرت‌های اصلی و سه توده طالبی کرت‌های فرعی را تشکیل دادند. اثر برهمکنش شوری و ژنوتیپ بر صفت طول میوه (در سطح یک درصد) و بر صفات ضخامت حفره بذر، درصد مواد جامد محلول، قطر گوشت میوه، وزن میوه و عملکرد تازه از نظر آماری معنی‌دار (در سطح 5 درصد) بود. در شوری 8 دسی‌زیمنس بر متر عملکرد تازه سمسوری ورامین، تیل سبز مشهد و مگسی نیشابور نسبت به شوری 2 دسی‌زیمنس بر متر به ترتیب 7/32، 6/45 و 80 درصد کاهش یافت. با افزایش شوری از 2 به 8 دسی‌زیمنس بر متر راندمان مصرف آب در سه توده سمسوری ورامین، تیل سبز مشهد و مگسی نیشابور به ترتیب 6/32، 48/45 و 7/80 درصد کاهش یافت. تیمار شوری 8 دسی‌زیمنس بر متر نسبت به تیمار شاهد، درصد مواد جامد محلول میوه را در توده مگسی نیشابور، تیل سبز مشهد و سمسوری به ترتیب 8/5، 75/1 و 5/1 برابر افزایش داد. با توجه به افت عملکرد هر سه توده آزمایش شده در این پژوهش، استفاده از آب با شوری 8 دسی‌زیمنس بر متر نمی‌تواند برای کشت این محصول در منطقه مناسب باشد.fa_IR
dc.format.extent604
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v32i3.65946
dc.subjectعملکرد تازهfa_IR
dc.subjectمواد جامد محلول میوهfa_IR
dc.subjectوزن میوهfa_IR
dc.titleتأثیر تنش شوری بر عملکرد و اجزای عملکرد سه توده طالبی ایرانیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهانfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهانfa_IR
dc.citation.volume32
dc.citation.issue3
dc.citation.spage429
dc.citation.epage438


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد