نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorدولتی بانه, حامدfa_IR
dc.contributor.authorطاهری, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorمجیدی, عزیزfa_IR
dc.contributor.authorطاهری, محسنfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:35:04Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:35:05Z
dc.date.available1400-03-19T21:35:04Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:35:05Z
dc.date.issued2015-11-22en_US
dc.date.issued1394-09-01fa_IR
dc.date.submitted2013-11-10en_US
dc.date.submitted1392-08-19fa_IR
dc.identifier.citationدولتی بانه, حامد, طاهری, مهدی, مجیدی, عزیز, طاهری, محسن. (1394). مقدار عناصر غذایی پر مصرف و کم مصرف در دمبرگ چند رقم انگور ایرانی و خارجی. علوم باغبانی, 29(3), 397-405. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.28029fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.28029
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_34811.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817795
dc.description.abstractبه منظور ارزیابی و مقایسه غلظت تعدادی از عناصر کم مصرف (بور، روی، منگنز، آهن و مس) و عناصر پر مصرف (نیتروژن، فسفر، پتاسیم،منیزیوم وکلسیم) در دمبرگ چند رقم تجارتی انگور ایرانی شامل بیدانه سفید قزوین، پیکانی کاشمر، خلیلی شیراز، رشه و ارقام خارجی تامسون سیدلس، فلیم سیدلس، پرلت و بلک سیدلس این تحقیق در قالب طرح بلوک‎های کامل تصادفی در سه تکرار در ایستگاه تحقیقات باغبانی کهریز ارومیه اجرا گردید. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین ارقام مورد بررسی تفاوت معنی‌داری در غلظت اغلب عناصر جذب شده در دمبرگ وجود داشت. در بین هشت رقم مورد مطالعه بیشترین مقدار نیتروژن در دمبرگ‎های رقم فلیم سیدلس و کمترین مقدار در ارقام پیکانی کاشمر و رشه وجود داشت. از لحاظ جذب پتاسیم رقم بیدانه قزوین در رتبه اول و رقم پیکانی کاشمر و پرلت در رتبه آخر قرار گرفتند. کمترین مقدار منیزیم برگ‎ در رقم بیدانه قزوین و بیشترین آن در رقم پیکانی کاشمر اندازه‎گیری گردید. مقدار بور در اغلب ارقام در حد مسمومیت بود اما رقم رشه کمترین مقدار این عنصر را در بافت دمبرگ‎ها داشت. از لحاظ جذب روی ارقام ایرانی توانایی کمتری نسبت به ارقام خارجی داشتند به طوری‌که بیشترین و کمترین غلظت روی به ترتیب در ارقام تامسون سیدلس و پیکانی کاشمر اندازه‌گیری شد.fa_IR
dc.format.extent574
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.28029
dc.subjectآهنfa_IR
dc.subjectبورfa_IR
dc.subjectبرگfa_IR
dc.subjectپتاسیمfa_IR
dc.subjectمسمومیتfa_IR
dc.titleمقدار عناصر غذایی پر مصرف و کم مصرف در دمبرگ چند رقم انگور ایرانی و خارجیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات کشاورزی ارومیهfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات کشاورزی زنجانfa_IR
dc.contributor.departmentمرکزتحقیقات کشاورزی ارومیهfa_IR
dc.contributor.departmentمدیریت جهاد کشاورزی تکابfa_IR
dc.citation.volume29
dc.citation.issue3
dc.citation.spage397
dc.citation.epage405


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد