نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمویدی, فرجfa_IR
dc.contributor.authorکردی, سجادfa_IR
dc.contributor.authorمهرابی, علی اشرفfa_IR
dc.contributor.authorدست برهان, سهیلاfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:31:45Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:31:45Z
dc.date.available1400-03-19T21:31:45Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:31:45Z
dc.date.issued2020-08-22en_US
dc.date.issued1399-06-01fa_IR
dc.date.submitted2019-10-12en_US
dc.date.submitted1398-07-20fa_IR
dc.identifier.citationمویدی, فرج, کردی, سجاد, مهرابی, علی اشرف, دست برهان, سهیلا. (1399). اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، محتوای نیترات، عملکرد اسانس و برخی صفات فیزیولوژیکی چهار رقم ریحان. علوم باغبانی, 34(2), 285-301. doi: 10.22067/jhorts4.v34i2.83778fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v34i2.83778
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_37301.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817761
dc.description.abstractبه منظور ارزیابی عملکرد، محتوای نیترات، عملکرد اسانس و برخی صفات فیزیولوژیکی چهار رقم ریحان، آزمایشی به صورت فاکتوریل اسپلیت پلات در زمان در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با سه تکرار در ایستگاه تحقیقاتی مرکز تحقیقات کشاورزی خرم آباد اجرا گردید. فاکتور اول آزمایش شامل ارقام مختلف ریحان (O. basilicum var. Italian Large Leaf،O. basilicum var. Mobarakeh ،O. basilicum var. Sweet Thai و O. basilicum var. Cinnamon)، فاکتور دوم کاربرد کود شیمیایی نیتروژن (اوره) در سه سطح شاهد (عدم کاربرد کود نیتروژن)، 100 کیلوگرم در هکتار و 200 کیلوگرم در هکتار کود شیمیایی اوره و فاکتور سوم برداشت گیاه ریحان در 3 سطح شامل برداشت اول، برداشت دوم و برداشت سوم بود. نتایج مقایسه میانگین نشان داد که در رقمItalian Large Leaf  با کاربرد 200 کیلوگرم در هکتار اوره در برداشت دوم بیشترین میزان عملکرد خشک و نیترات حاصل شد. کمترین تعداد شاخه جانبی، درصد برگ، کلروفیل b و عملکرد اسانس متعلق به رقمMobarakeh  بود. بیشترین و کمترین عملکرد اسانس به ترتیب به تیمارهای 100 کیلوگرم در هکتار اوره و شاهد مربوط بود. بر اساس نتایج این تحقیق، رقم Italian Large Leaf به همراه کاربرد 100 کیلوگرم در هکتار اوره برای دستیابی به رشد و عملکرد کمی و کیفی قابل قبول ریحان تحت شرایط آب و هوایی خرم آباد توصیه می­گردد.fa_IR
dc.format.extent1220
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v34i2.83778
dc.subjectاورهfa_IR
dc.subjectرنگیزه‌های فتوسنتزیfa_IR
dc.subjectریحانfa_IR
dc.subjectوزن خشکfa_IR
dc.subjectاسانسfa_IR
dc.titleاثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، محتوای نیترات، عملکرد اسانس و برخی صفات فیزیولوژیکی چهار رقم ریحانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آبادfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آبادfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه ایلامfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه ازاد تبریزfa_IR
dc.citation.volume34
dc.citation.issue2
dc.citation.spage285
dc.citation.epage301


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد