نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعلی‌نژاد اله‌شاه, آراfa_IR
dc.contributor.authorمرادی, حسینfa_IR
dc.contributor.authorصادقی, حسینfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:29:55Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:29:55Z
dc.date.available1400-03-19T21:29:55Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:29:55Z
dc.date.issued2018-08-23en_US
dc.date.issued1397-06-01fa_IR
dc.date.submitted2016-07-21en_US
dc.date.submitted1395-04-31fa_IR
dc.identifier.citationعلی‌نژاد اله‌شاه, آرا, مرادی, حسین, صادقی, حسین. (1397). تاثیر محلول‌پاشی برگی روی و بور بر صفات کمی وکیفی میوه توت‌فرنگی رقم اروماس در کشت هیدروپونیک. علوم باغبانی, 32(2), 213-226. doi: 10.22067/jhorts4.v32i2.57665fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v32i2.57665
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_36498.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817742
dc.description.abstractتامین غلظت مناسب عناصر مورد نیاز گیاه سبب تولید محصول اقتصادی و بهبود خواص کیفی میوه‌ها می‌شود. به منظور بررسی اثر عناصر غذایی روی و بور بر صفات کمی و کیفی میوه توت‌فرنگی رقم اروماس در کشت هیدروپونیک آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با 9 تیمار و 9 تکرار اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل سولفات‌روی در سه سطح (0، 100 و 200 میلی‌گرم در لیتر) و اسید‌بوریک نیز در سه سطح (0، 500 و 1000 میلی‌گرم در لیتر) به تنهایی و ترکیب با هم بودند که به صورت محلول‌پاشی در سه مرحله بعد از پیش تیمار سرمادهی بوته‌ها اعمال گردیدند. نتایج نشان داد که سطوح مختلف عناصر غذایی بر روی ویتامین ث ، فعالیت آنتی‌اکسیدانی، مواد جامد محلول ((TSS، اسیدیته قابل تیتراسیون (TA)، شاخص طعم (TSS/TA)، pHآب میوه، کلروفیل a، کلروفیل b، کارتنوئید، وزن میوه، طول و قطر میوه، ﺗﻌﺪاد برگ و ارﺗﻔﺎع ﮔﻴﺎه اثر معنی‌داری داشت. اما طول دمبرگ تحت تاثیر مصرف عناصر غذایی قرار نگرفت. در مجموع کاربرد منفرد سولفات‌روی با غلظت 100 و 200 میلی‌گرم در لیتر، تیمار ‌اسید‌بوریک با غلظت 500 میلی‌گرم در لیتر و مصرف توام 100 و 200 میلی‌گرم در لیتر سولفات‌روی با 500 میلی‌گرم در لیتر ‌اسید‌بوریک نقش چشم‌گیری در افزایش صفات مورد بررسی به غیر از میزان اسیدیته ‌قابل ‌تیتراسیون داشتند. بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که محلول‌پاشی برگی عناصر کم‌‌مصرف روی و بور و کاربرد تلفیقی آن‌ها سبب افزایش ویژگی‌های کمی و کیفی توت فرنگی رقم اروماس در کشت هیدروپونیک می‌گردند.fa_IR
dc.format.extent618
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v32i2.57665
dc.subjectتغذیه برگیfa_IR
dc.subjectعناصر غذاییfa_IR
dc.subjectفعالیت آنتی‌اکسیدانیfa_IR
dc.subjectکلروفیلfa_IR
dc.subjectویتامین ثfa_IR
dc.titleتاثیر محلول‌پاشی برگی روی و بور بر صفات کمی وکیفی میوه توت‌فرنگی رقم اروماس در کشت هیدروپونیکfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساریfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساریfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساریfa_IR
dc.citation.volume32
dc.citation.issue2
dc.citation.spage213
dc.citation.epage226


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد