نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشکوهیان, علی اکبرfa_IR
dc.contributor.authorاصغری, علیfa_IR
dc.contributor.authorمحمودی, هادیfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:27:59Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:27:59Z
dc.date.available1400-03-19T21:27:59Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:27:59Z
dc.date.issued2019-08-23en_US
dc.date.issued1398-06-01fa_IR
dc.date.submitted2018-05-05en_US
dc.date.submitted1397-02-15fa_IR
dc.identifier.citationشکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی, محمودی, هادی. (1398). بررسی کاربرد اسیدهیومیک بر جذب عناصر غذایی و شاخص‌های کمی و کیفی کیوی‌فروت. علوم باغبانی, 33(2), 247-256. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.72526fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.72526
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_36899.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817722
dc.description.abstractبررسی کاربرد اسید هیومیک بر جذب عناصر غذایی و شاخص­های کمی و کیفی کیوی فروت در طی سال­های 94-95 در شهرستان تالش استان گیلان در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با 7 سطح کاربرد برگی و خاکی هیومیک­اسید در غلظت­های شاهد، 2، 4، 6 کیلوگرم در هکتار در چهار تکرار انجام شد. در این پژوهش شاخص­های جذب عناصر غدایی (ازت، پتاسیم، فسفر، کلسیم، روی، منیزیم، منگنز، مس و آهن) و صفات کمی و کیفی میوه (عملکرد، سفتی، ویتامین ث، مواد جامد محلول میوه و سطح برگ و میزان کلروفیل برگ) مورد اندازه­گیری قرار گرفتند. نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده­ها نشان داد که غلظت­های مختلف اسیدهیومیک بر روی شاخص­های مورد اندازه­گیری به جز سفتی میوه در سطح احتمال 1­ درصد از نظر آماری تاثیر معنی­داری داشتند. بر اساس نتایج به­دست آمده از این تحقیق، کاربرد اسیدهیومیک باعث افزایش جذب عناصر غذایی و بهبود کمی و کیفی میوه در کیوی شد. مقایسه میانگین داده­ها نشان داد که بیشترین مقدار در شاخص­های جذب عناصر غدایی ازت، فسفر و کلسیم از تیمار 4 کیلوگرم و عناصر پتاسیم، منگنز و آهن از تیمار 6 کیلوگرم و عنصر منیزیم در تیمار 2 کیلوگرم در هکتار اسیدهیومیک بصورت مصرف خاکی حاصل شد. بررسی داده‌ها نشان داد که عناصر روی و مس در تیمار محلول‌پاشی با اسیدهیومیک به مقدار 2 و 4 کیلوگرم جذب بیشتری داشته­اند. بر اساس نتایج به دست آمده غلظت­ چهار کیلوگرم در هکتار اسیدهیومیک با روش کاربرد خاکی و برگی بیش­ترین اثر را برروی شاخص­های کمی و کیفی میوه کیوی داشتند.fa_IR
dc.format.extent566
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.72526
dc.subjectآهنfa_IR
dc.subjectازتfa_IR
dc.subjectپتاسیمfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectمواد جامد محلولfa_IR
dc.titleبررسی کاربرد اسیدهیومیک بر جذب عناصر غذایی و شاخص‌های کمی و کیفی کیوی‌فروتfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentمحقق اردبیلیfa_IR
dc.contributor.departmentمحقق اردبیلیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه محقق اردبیلیfa_IR
dc.citation.volume33
dc.citation.issue2
dc.citation.spage247
dc.citation.epage256


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد