نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorیعقوبی اکرم, نادرfa_IR
dc.contributor.authorایمانی, علیfa_IR
dc.contributor.authorصادق زاده اهری, داودfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:27:35Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:27:36Z
dc.date.available1400-03-19T21:27:35Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:27:36Z
dc.date.issued2019-08-23en_US
dc.date.issued1398-06-01fa_IR
dc.date.submitted2016-03-28en_US
dc.date.submitted1395-01-09fa_IR
dc.identifier.citationیعقوبی اکرم, نادر, ایمانی, علی, صادق زاده اهری, داود. (1398). بررسی اثرات پایه و محلول‌پاشی با مخلوط کلرید کلسیم، نیترات کلسیم و بور بر برخی صفات کمی و کیفی سیب رقم’ استارکینگ‘. علوم باغبانی, 33(2), 195-205. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.54745fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.54745
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_36876.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817718
dc.description.abstractتولید سیب، در اقتصاد باغبانی ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این پژوهش با استفاده از یک آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار به­منظور بررسی اثرات پایه و محلول‌پاشی مخلوط کلرید کلسیم، نیترات کلسیم و بور بر برخی صفات کمی و کیفی سیب رقم’ استارکینگ‘ طی‌ سال زراعی 94-1393 در منطقه خرم‌دره انجام شد. عامل پایه در دو سطح (EM 9 و MM 106) و عامل غلظت محلول‌پاشی در سه سطح (صفر، 3000 و 5000 پی.پی.ام) مخلوط کلرید کلسیم، نیترات کلسیم و بور بود و درختان آزمایشی در سن 9 سالگی قرار داشتند. عملیات محلول‌پاشی در طول دوران رشد و نمو رویشی درختان و در سه نوبت به فاصله 22 روز انجام شد. نتایج نشان داد که عامل غلظت محلول‌پاشی بر عملکرد تک‌درخت، عملکرد در واحد سطح، طول و قطر شاخه‌های جدید، ارتفاع و قطر درخت، میزان افزایش سالانه قطر درخت، میزان مواد جامد محلول، اسیدیته و سفتی بافت میوه اثر معنی‌دار و بر میزان اسیدیته کل قابل تیتراسیون میوه‌ها اثر غیر معنی‌داری داشت. اثر پایه بر صفات طول رشد شاخه‌های جدید، قطر تنه درخت و میزان افزایش سالانه آن و همچنین میزان اسیدیته میوه معنی‌دار بود. اثر متقابل غلظت محلول‌پاشی× نوع پایه فقط در مورد صفت طول رشد شاخه‌های جدید معنی‌دار بود. جمع‌بندی نتایج نشان داد که محلول‌پاشی مخلوط کلرید کلسیم، نیترات کلسیم و بور با غلظت 5000 پی.پی.ام موجب بهبود خواص کمی و کیفی سیب رقم ’استارکینگ‘ بر روی پایه‌های M9 و MM106 می‌گردد.fa_IR
dc.format.extent942
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.54745
dc.subjectبورfa_IR
dc.subjectسیب استارکینگfa_IR
dc.subjectکلرید کلسیمfa_IR
dc.subjectمحلول‌پاشیfa_IR
dc.subjectنیترات کلسیمfa_IR
dc.titleبررسی اثرات پایه و محلول‌پاشی با مخلوط کلرید کلسیم، نیترات کلسیم و بور بر برخی صفات کمی و کیفی سیب رقم’ استارکینگ‘fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات باغبانیfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشورfa_IR
dc.citation.volume33
dc.citation.issue2
dc.citation.spage195
dc.citation.epage205


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد