نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorطایفه, مهساfa_IR
dc.contributor.authorمعز اردلان, محمدfa_IR
dc.contributor.authorباقری, فریدfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:25:53Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:25:53Z
dc.date.available1400-03-19T21:25:53Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:25:53Z
dc.date.issued2013-08-23en_US
dc.date.issued1392-06-01fa_IR
dc.date.submitted2013-08-14en_US
dc.date.submitted1392-05-23fa_IR
dc.identifier.citationطایفه, مهسا, معز اردلان, محمد, باقری, فرید. (1392). تاثیر منابع مختلف کلسیم بر برخی از صفات کمی و کیفی درگیاه چای (Camellia sinensis L.). علوم باغبانی, 27(2), 102-109. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.24804fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.24804
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_31563.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817700
dc.description.abstractاسیدیته خاک، یکی از خصوصیات شیمیایی مهم خاک است که در رشد گیاه چای اهمیت خاصی دارد و جذب عناصر غذایی توسط گیاه و قابلیت استفاده از آنها را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در این مطالعه تاثیر منابع مختلف کلسیم بر برخی از صفات کمی وکیفی گیاه چای، اسیدیته و هدایت الکتریکی خاک باغ چای بررسی شد. چای گیاهی با ریشه‌های سطحی است، این درختچه به دو شکل وحشی و پرورشی می روید. قسمت مورد استفاده بوته چای، برگ‌های گیاه می‌باشد که از نظر اقتصادی دارای اهمیت خاصی است. این آزمایش به صورت فاکتوریل با دو فاکتور نوع کود کلسیم‌دار و مقادیر مختلف در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. نوع کود کلسیمی شامل: کربنات کلسیم، دولومیت، اکسید کلسیم و کلرید کلسیم بود که در چهار سطح (صفر، 1، 2 و 3 گرم کلسیم بر کیلوگرم خاک) با سه تکرار به خاک اضافه شدند. نتایج تجزیه واریانس داده‌های مربوط به اثر کود کلسیم‌دار بر اسیدیته خاک نشان داد که فقط نوع کود کلسیم‌دار بر اسیدیته خاک در سطح احتمال یک درصد معنی‌دار می‌باشد. همچنین نتایج تجزیه واریانس داده‌های مربوط به اثر کود کلسیم‌دار بر هدایت الکتریکی خاک نشان داد که نوع کود کلسیم‌دار، سطح کودی و اثرات متقابل نوع کود و سطح کود بر هدایت الکتریکی خاک در سطح یک درصد معنی‌دار بوده است. اما اثر منابع مختلف کلسیم بر صفات کمی وکیفی گیاه چای در مدت اجرای آزمون (سه ماهه) اختلاف معنی‌داری را ایجاد نکرد.fa_IR
dc.format.extent245
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.24804
dc.subjectترکیبات کلسیم‌دارfa_IR
dc.subjectهدایت الکتریکیfa_IR
dc.subjectاسیدیتهfa_IR
dc.subjectCamellia sinensisfa_IR
dc.titleتاثیر منابع مختلف کلسیم بر برخی از صفات کمی و کیفی درگیاه چای (Camellia sinensis L.)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue2
dc.citation.spage102
dc.citation.epage109


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد