نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorدولتی بانه, حامدfa_IR
dc.contributor.authorعابدی, نرجس خاتونfa_IR
dc.contributor.authorجدیدی, تورجfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:23:11Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:23:12Z
dc.date.available1400-03-19T21:23:11Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:23:12Z
dc.date.issued2016-04-20en_US
dc.date.issued1395-02-01fa_IR
dc.date.submitted2014-01-07en_US
dc.date.submitted1392-10-17fa_IR
dc.identifier.citationدولتی بانه, حامد, عابدی, نرجس خاتون, جدیدی, تورج. (1395). بررسی مورفولوژیکی، فنولوژیکی و تغییرات صفات کمی و کیفی میوه طی دوره‌های رشدی حبه انگور رقم قزل اوزوم. علوم باغبانی, 30(1), 49-58. doi: 10.22067/jhorts4.v30i1.30739fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v30i1.30739
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_35233.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817672
dc.description.abstractاین مطالعه به منظور بررسی ویژگی های گیاه شناسی، جوانه‌زنی گرده و نوع گل، درجه روز لازم برای مراحل فنولوژیکی و مطالعه تغییرات صفات کمی و کیفی در مراحل رشدی حبه انگور رقم قزل اوزوم در سال 1390 انجام گرفت. میزان جوانه زنی دانه های گرده روی محیط کشت مایع و جامد تست شدند. مجموع درجه روز برای هر یک از مراحل فنولوژیکی با استفاده از داده های جمع آوری شده از نزدیک ترین ایستگاه هواشناسی و همچنین تغییرات میزان مواد جامد محلول، اسید تارتاریک، اسیدیته، وزن و قطر بذر و حبه در طی رشد میوه مطالعه شدند. نتایج نشان داد که گرده های رقم قزل‌اوزوم در هیچ کدام از محیط های کشت اعم از مایع و جامد جوانه نزدند. با توجه به واژگون بودن پرچم ها و عدم جوانه زنی گرده ها انگور رقم قزل‌اوزوم ارومیه نر عقیم (ماده فیزیولوژیک) می باشد. این رقم از زمان باز شدن جوانه ها تا رسیدن میوه به مجموع حرارتی 1483 درجه روز (بالای 10درجه سانتی‌گراد) نیاز دارد. روند تغییرات اسیدهای قابل تیتراسیون و مواد جامد محلول عکس هم بودند بطوریکه با گذشت زمان و توسعه حبه ها میزان اسید کاهش و قند افزایش یافت. روند تغییرات وزن و قطر حبه به صورت منحنی سیگموئید مضاعف بود. در فاز اول وزن و قطر حبه به سرعت افزایش یافت و حدود 60 روز به طول انجامید. در فاز دوم یا فاز تاخیری تغییرات قطر و وزن حبه ها بسیار کند بود درحالی‌که وزن بذر در این مرحله به حداکثر رسید. این فاز به مدت 25 روز طول کشید. بعد از این مرحله فاز سوم شروع شد که با دگرفامی همراه بود، مقدار قند افزایش و اسید میوه نیز تا حدودی کاهش داشت. در این مرحله قطر و وزن حبه ها به حداکثر خود رسیدند.fa_IR
dc.format.extent1688
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v30i1.30739
dc.subjectبذرfa_IR
dc.subjectدانه گردهfa_IR
dc.subjectدرجه روزfa_IR
dc.subjectماده فیزیولوژیکfa_IR
dc.titleبررسی مورفولوژیکی، فنولوژیکی و تغییرات صفات کمی و کیفی میوه طی دوره‌های رشدی حبه انگور رقم قزل اوزومfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات کشاورزی ارومیهfa_IR
dc.contributor.departmentجهاد کشاورزی خلخالfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات هواشناسی کاربردی، ارومیهfa_IR
dc.citation.volume30
dc.citation.issue1
dc.citation.spage49
dc.citation.epage58


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد