نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorناروئی راد, محمد رضاfa_IR
dc.contributor.authorبخشی, بهنامfa_IR
dc.contributor.authorعباس کوهپایگانی, جهانگیرfa_IR
dc.contributor.authorقاسمی, احمدfa_IR
dc.contributor.authorفاضلی رستم پور, منصورfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:20:54Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:20:55Z
dc.date.available1400-03-19T21:20:54Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:20:55Z
dc.date.issued2020-05-21en_US
dc.date.issued1399-03-01fa_IR
dc.date.submitted2019-07-04en_US
dc.date.submitted1398-04-13fa_IR
dc.identifier.citationناروئی راد, محمد رضا, بخشی, بهنام, عباس کوهپایگانی, جهانگیر, قاسمی, احمد, فاضلی رستم پور, منصور. (1399). واکنش جمعیت‌های خربزه ایرانی به شرایط کم آبیاری. علوم باغبانی, 34(1), 161-169. doi: 10.22067/jhorts4.v34i1.81707fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v34i1.81707
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_37254.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817648
dc.description.abstract‌به منظور تعیین توده­های برتر خربزه بانک ژن گیاهی ملی ایران از نظر عملکرد و سایر خصوصیات زراعی در دو شرایط نرمال (آبیاری پس از50 درصد تخلیه رطوبتی ظرفیت زراعی مزرعه) و تنش رطوبتی (آبیاری پس از 75 درصد تخلیه رطوبتی ظرفیت زراعی مزرعه) تعداد 34 توده خربزه به همراه دو شاهد سوسکی و سفیدک محلی در اسفند ماه 1394 در یک آزمایش در قالب طرح لاتیس ساده در ایستگاه تحقیقات کشاورزی زهک کشت و مورد مقایسه و ارزیابی قرار گرفتند. نتایج به دست آمده از تجزیه واریانس نشان داد که در توده­های مورد بررسی از نظر صفات تعداد میوه، وزن میوه، طول میوه، عرض میوه، قطر حفره، ضخامت گوشت، میزان مواد جامد محلول، طول بوته، میزان کلروفیل، دمای کانوپی، میزان آب نسبی برگ، تعداد روز تا رسیدن و طول ریشه اختلاف آماری معنی­داری در سطح احتمال یک درصد وجود دارد. نتایج مقایسه میانگین به روش LSD نشان داد در شرایط نرمال و تنش رطوبتی توده شماره 23 با  میانگین 6275 گرم و 5772 گرم بیشترین میانگین وزن میوه در پلات را تولید نمود و نتایج آنالیز فاکتور نشان داد 4 مولفه حدود 70 درصد تغییرات بین جمعیت­های مورد بررسی را با توجه به صفات مورد بررسی نشان می­دهند. بر اساس دو مولفه اول نمودار اسکری پلات نشان داد که وزن میوه با ضخامت گوشت، طول و عرض میوه ارتباط بسیار نزدیک و مثبت دارد.­fa_IR
dc.format.extent754
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v34i1.81707
dc.subjectتنش خشکیfa_IR
dc.subjectجمعیتfa_IR
dc.subjectخربزهfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.titleواکنش جمعیت‌های خربزه ایرانی به شرایط کم آبیاریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی سیستانfa_IR
dc.contributor.departmentبخش تحقیقات زراعی و باغی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی سیستان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، زابل، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentمؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentبخش تحقیقات زراعی و باغی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی سیستان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، زابل، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentبخش تحقیقات زراعی و باغی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی سیستان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، زابل، ایرانfa_IR
dc.citation.volume34
dc.citation.issue1
dc.citation.spage161
dc.citation.epage169


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد