نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorجعفری, پیمانfa_IR
dc.contributor.authorجلالی, امیرهوشنگfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:18:18Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:18:18Z
dc.date.available1400-03-19T21:18:18Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:18:18Z
dc.date.issued2018-05-22en_US
dc.date.issued1397-03-01fa_IR
dc.date.submitted2017-03-23en_US
dc.date.submitted1396-01-03fa_IR
dc.identifier.citationجعفری, پیمان, جلالی, امیرهوشنگ. (1397). مقایسه عملکرد، اجزای عملکرد و نیترات موجود در برخی توده‌های اسفناج در استان اصفهان. علوم باغبانی, 32(1), 149-158. doi: 10.22067/jhorts4.v32i1.63401fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v32i1.63401
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_36456.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817621
dc.description.abstractاین مطالعه به منظور بررسی روند تغییرات عملکرد و اجزای عملکرد ده توده/رقم اسفناج، پژوهشی به مدت 2 سال (1394- 1393) با استفاده از طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار در استان اصفهان انجام شد. مقایسه میانگین صفات عملکرد، طول برگ، طول دمبرگ و ارتفاع (در سطح احتمال 1 درصد) و تعداد برگ و مقدار نیترات (در سطح احتمال 5 درصد) از نظر آماری معنی دار بود. توده بذر خاردار ورامین با عملکرد 49/53 تن در هکتار محصول تازه، بیشترین مقدار عملکرد را به خود اختصاص داد. دامنه تغییرات ارتفاع بوته از 24 سانتی متر در توده ساری تا 33/30 سانتی متر در توده نجف آباد متفاوت بود. توده اردستان با 67/10 برگ کمترین تعداد برگ در بین توده‌ها/ ارقام مطالعه شده را داشت. طول دمبرگ در بین ارقام/ توده ها‌ی آزمایش شده دامنه ای از 84/9 تا 33/18 سانتی متر داشت. توده برگ پهن ورامین به ترتیب با مقادیر نیترات پهنک و دمبرگ معادل 231 و 462 قسمت در میلیون، کمترین و رقم آلمانی به ترتیب با نیترات پهنک و دمبرگ معادل 583 و 1182 قسمت در میلیون بیشترین مقادیر نیترات را به خود اختصاص دادند. با توجه به نتایج بدست آمده در این پژوهش از میان توده های آزمایش شده توده های بذر خاردار ورامین، برگ پهن ورامین، ساری و نجف آباد از جمله توده‌هایی هستند که می‌توانند عملکردی مشابه رقم برگ پهن آلمانی تولید نموده و برای تولید اسفناج در استان اصفهان مورد استفاده قرار گیرند.fa_IR
dc.format.extent325
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v32i1.63401
dc.subjectارتفاع بوتهfa_IR
dc.subjectپهنک برگfa_IR
dc.subjectدمبرگfa_IR
dc.titleمقایسه عملکرد، اجزای عملکرد و نیترات موجود در برخی توده‌های اسفناج در استان اصفهانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهانfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهانfa_IR
dc.citation.volume32
dc.citation.issue1
dc.citation.spage149
dc.citation.epage158


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد