مرور دوره 26, شماره 1 بر اساس موضوع "انگور"

  • تاثیر سطوح شوری بر ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم انگور 

    جلیلی مرندی, رسول؛ حسنی, عباس؛ دولتی بانه, حامد؛ حاجی تقی لو, رامین؛ یوسف زاده, حسین (2012-05-21)
    در این پژوهش تحمل دو رقم انگور (قزل ازوم و بیدانه قرمز) براساس آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار، در سطوح مختلف شوری (صفر، 50، 100، 150 میلی مولار) مورد ارزیابی قرار گرفت. تنش شوری بر روی ...