مرور دوره 34, شماره 2 بر اساس موضوع "ریحان"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، محتوای نیترات، عملکرد اسانس و برخی صفات فیزیولوژیکی چهار رقم ریحان
(2020-08-22)به منظور ارزیابی عملکرد، محتوای نیترات، عملکرد اسانس و برخی صفات فیزیولوژیکی چهار رقم ریحان، آزمایشی به صورت فاکتوریل اسپلیت پلات در زمان در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در ایستگاه تحقیقاتی مرکز تحقیقات کشاورزی ...
-
بررسی توانایی سویههای مختلف Agrobacterium rhizogenes در القای ریشه مویین و تولید متابولیتهای ثانویه در گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.)
(2020-08-22)ریحان(Ocimum basilicum L.) حاوی مقادیر بالایی از ترکیبات فنلی و ترکیبات فعال زیستی با نقش آنتیاکسیدانی است. سیستم کشت ریشه مویین˓ روشی مناسب برای تولید ترکیبات ثانویه دارویی میباشد. جهت بررسی توانایی سویههای باکتری ...



