نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعسکری, مریمfa_IR
dc.contributor.authorشریعت زاده جنیدی, محمدfa_IR
dc.contributor.authorروحانی, هادیfa_IR
dc.contributor.authorوکیل محلاتی, سپیدهfa_IR
dc.date.accessioned1400-01-15T00:39:37Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-04-04T00:39:37Z
dc.date.available1400-01-15T00:39:37Zfa_IR
dc.date.available2021-04-04T00:39:37Z
dc.date.issued2021-01-01en_US
dc.date.issued1399-10-12fa_IR
dc.identifier.citationعسکری, مریم, شریعت زاده جنیدی, محمد, روحانی, هادی, وکیل محلاتی, سپیده. (1399). تأثیر مصرف کوتاه‌مدت چای سبز (ماچا) بر میزان چربی سوزی حین فعالیت ورزشی فزاینده روی تردمیل در زنان چاق. نشریه پژوهش در طب ورزشی و فناوری, 18(20), 77-86. doi: 10.29252/jsmt.18.20.77fa_IR
dc.identifier.issn2252-0708
dc.identifier.issn2588-3925
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.29252/jsmt.18.20.77
dc.identifier.urihttp://jsmt.khu.ac.ir/article-1-411-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/788350
dc.description.abstractهدف مطالعه حاضر بررسی تأثیر مصرف کوتاه‌مدت مکمل چای سبز (ماچا) بر میزان چربی سوزی حین فعالیت ورزشی در زنان چاق بود. آزمودنی‌های این پژوهش 10 نفر زن چاق (سن 4/7±36/8 سال، شاخص توده بدن 5/9±32/6 کیلوگرم بر مترمربع، وزن 1/9±83/4 کیلوگرم) بودند. آزمودنی‌ها به مدت 7 روز مکمل چای ماچا را روزانه به میزان 1 گرم مصرف کردند. قبل و بعد از دوره مصرف مکمل، یک آزمون ورزشی فزاینده روی نوار گردان به‌منظور سنجش حداکثر اکسیداسیون چربی (MFO) و شدت فعالیت متناسب با آن (FATmax) اجرا شد. نمونه خونی نیز قبل و بلافاصله پس از آزمون فزاینده جهت سنجش میزان سرمی گلیسرول گرفته شد. آزمون‌های آماری t وابسته و تحلیل واریانس با اندازه‌گیری‌های مکرر جهت مقایسه میانگین متغیرها استفاده شد. تفاوت معنی‌داری در میانگین FATmax (0/481=p) و MFO (0/587=p) قبل و بعد از مصرف مکمل وجود نداشت. مصرف مکمل به‌تنهایی تأثیر معنی‌داری بر مقادیر گلیسرول پلاسما نداشت اما انجام فعالیت ورزشی به‌تنهایی باعث کاهش گلیسرول پلاسما شد. به‌طورکلی یافته‌های مطالعه حاضر نشان داد که مکمل یاری چای سبز ماچا، حداقل در کوتاه‌مدت، سبب بهبود میزان اکسیداسیون چربی و تغییرات مقادیر گلیسرول پلاسمایی در زنان چاق نمی‌شود. fa_IR
dc.format.extent1006
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه خوارزمی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofنشریه پژوهش در طب ورزشی و فناوریfa_IR
dc.relation.ispartofResearch in Sport Medicine and Technologyen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.29252/jsmt.18.20.77
dc.subjectمکمل چای سبز ماچاfa_IR
dc.subjectچاقیfa_IR
dc.subjectفعالیت ورزشیfa_IR
dc.subjectاکسیداسیون چربیfa_IR
dc.subjectتخصصیfa_IR
dc.titleتأثیر مصرف کوتاه‌مدت چای سبز (ماچا) بر میزان چربی سوزی حین فعالیت ورزشی فزاینده روی تردمیل در زنان چاقfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeكاربرديfa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشگاه علوم ورزشیfa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشگاه علوم ورزشیfa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشگاه علوم ورزشیfa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشگاه علوم ورزشیfa_IR
dc.citation.volume18
dc.citation.issue20
dc.citation.spage77
dc.citation.epage86


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد