نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمحمدرضا مسعودی نژادfa_IR
dc.contributor.authorاحمدرضا یزدان بخشfa_IR
dc.contributor.authorبهمن محمدیfa_IR
dc.contributor.authorملیحه حبیبیfa_IR
dc.date.accessioned1399-12-08T21:44:15Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-02-26T21:44:15Z
dc.date.available1399-12-08T21:44:15Zfa_IR
dc.date.available2021-02-26T21:44:15Z
dc.date.issued2017-01-16en_US
dc.date.issued1395-10-27fa_IR
dc.date.submitted2016-09-28en_US
dc.date.submitted1395-07-07fa_IR
dc.identifier.citationمحمدرضا مسعودی نژاد, احمدرضا یزدان بخش, بهمن محمدی, ملیحه حبیبی. (1395). امکان‌سنجي توليد ماده‎ي گندزداي مايع از الكتروليز محلول نمک طعام. ارتقای ایمنی و پیشگیری از مصدومیت‌ها, 4(2), 74-69. doi: 10.22037/meipm.v4i2.14125fa_IR
dc.identifier.issn2345-2455
dc.identifier.issn2383-1901
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22037/meipm.v4i2.14125
dc.identifier.urihttps://journals.sbmu.ac.ir/spip/article/view/14125
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/777811
dc.description.abstractسابقه و هدف: روش‌های صحيح ضد‎عفوني، گندزدايي و رعايت اصول بهداشتي می‌توان بسياري از عفونت ها را کنترل نمايد. گندزداهاي مختلف معدني و آلي مي توانند در بخش هاي مختلف بيمارستاني به كار گرفته شوند. هدف از این تحقیق بررسی امکان‌سنجی توليد ماده‎ گندزداي مايع به روش الكتروليز محلول نمک طعام و بررسي كاربرد آن براي گندزدائي سطوح می‎باشد.روش‏ بررسی: برای انجام این مطالعه پایلوتی طراحی و ساخته شد. محلول‌هایی با 5 غلظت نمک طعام (1، 3، 5، 7 و 10 درصد) و در 5 pH مختلف (2، 4/5، 7، 9/5، 12) تهیه گرديد و تحت تأثیر 5 شدت‌جریان (0/2، 0/4 ، 0/6 ،1،0/8آمپر) قرار گرفت. سپس نمونه‎ای از ستون آندی پایلوت گرفته و بر روی سوش میکروبی استافیلوکوکوس‎اورئوس مطابق استاندارد 9485 مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتي ايران آزمايش گرديد.یافته‎ها: نتایج نشان داد که افزایش غلظت نمک طعام ، افزایش شدت‌جریان الکتریکی و کاهش pH باعث مرگ‌ومیر بیشتر باکتری‎ها در سوش باکتریایی استافیلوکوکوس‎اورئوس شد. همچنين غلظت نمک طعام 1 تا 5 درصد و7= pH و شدت‌جریان 1 آمپر تمامی باکتری‌های سوش باکتریایی استافیلوکوکوس‎اورئوس را به‌طور کامل از بین برد.How to cite this article:Massoudinejad M, Yazdanbakhsh A, Mohamadi B, Habibe M. Possibility of making liquid Disinfectant from Electrolysis of NaCl. J Saf Promot Inj Prev. 2016; 4(2):69-74 .fa_IR
dc.format.extent411
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتیfa_IR
dc.relation.ispartofارتقای ایمنی و پیشگیری از مصدومیت‌هاfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22037/meipm.v4i2.14125
dc.subjectگندزداییfa_IR
dc.subjectالکترولیزfa_IR
dc.subjectآب‌نمکfa_IR
dc.subjectاستافیلوکوکوس‎اورئوس.fa_IR
dc.titleامکان‌سنجي توليد ماده‎ي گندزداي مايع از الكتروليز محلول نمک طعامfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentمركز تحقيقات ارتقاي ايمني و پيشگيري از مصدوميت ها ، مهندسي بهداشت محيط، دانشكده بهداشت، دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، تهران، ايرانfa_IR
dc.contributor.departmentمهندسي بهداشت محيط، دانشكده بهداشت، دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، تهران، ايرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوي کارشناسي ارشد، گروه مهندسي بهداشت محيط، دانشكده بهداشت، دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، تهران، ايرانfa_IR
dc.contributor.departmentميکروبشناسي، دانشکده پزشکي، دانشگاه علوم پزشکي شهيدبهشتي، تهران، ايرانfa_IR
dc.citation.volume4
dc.citation.issue2
dc.citation.spage74
dc.citation.epage69


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد