نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorارجمند, سارهfa_IR
dc.contributor.authorارجمند, سارهfa_IR
dc.contributor.authorقبادی, لیلاfa_IR
dc.contributor.authorقبادی, لیلاfa_IR
dc.contributor.authorرعنایی‌سیادت, سیدامیدfa_IR
dc.contributor.authorرعنایی‌سیادت, سیدامیدfa_IR
dc.contributor.authorسفیدبخت, یحییfa_IR
dc.contributor.authorسفیدبخت, یحییfa_IR
dc.contributor.authorفرزانه, فاطمهfa_IR
dc.contributor.authorفرزانه, فاطمهfa_IR
dc.date.accessioned1399-12-04T16:14:23Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-02-22T16:14:23Z
dc.date.available1399-12-04T16:14:23Zfa_IR
dc.date.available2021-02-22T16:14:23Z
dc.date.issued2018-09-01en_US
dc.date.issued1397-06-10fa_IR
dc.identifier.citationارجمند, ساره, ارجمند, ساره, قبادی, لیلا, قبادی, لیلا, رعنایی‌سیادت, سیدامید, رعنایی‌سیادت, سیدامید, سفیدبخت, یحیی, سفیدبخت, یحیی, فرزانه, فاطمه, فرزانه, فاطمه. (1397). افزایش پایداری حرارتی پروتئین نوترکیب اینورتاز ساکارومایسس سرویزیه با ایجاد جهش‌های هدفمند. زیست‌فناوری مدرس, 9(3), 339-345.fa_IR
dc.identifier.issn2322-2115
dc.identifier.issn2476-6917
dc.identifier.urihttp://biot.modares.ac.ir/article-22-24440-other.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/766593
dc.description.abstractاهداف: اینورتاز آنزیمی است که به‌صورت گسترده در صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرد. منبع اصلی تولید صنعتی آنزیم اینورتاز مخمر ساکارومایسس سرویزیه است. افزایش پایداری حرارتی در این آنزیم کمک مهمی به افزایش بهره‌وری در تولید مربوطه خواهد کرد. هدف پژوهش حاضر افزایش پایداری حرارتی پروتئین نوترکیب اینورتاز ساکارومایسس سرویزیه با ایجاد جهش‌های هدفمند بود. مواد و روش‌ها: در پژوهش تجربی حاضر، با الگوقراردادن آنزیم اینورتاز باکتری گرمادوست ترماتوگا ماریتیما به‌منظور افزایش پایداری حرارتی، اسیدآمینه‌های ترئونین ۳۴۵ و آسپارژین ۳۴۹ در ژن پروتئین اینورتاز ساکارومایسس سرویزیه با روش جهش‌زایی هدفمند با آلانین جایگزین و در مخمر پیکیا پاستوریس همسانه‌سازی با واکنش زنجیره‌ای پلیمراز SOEing انجام شد. فعالیت آنزیم‌های نوترکیب اینورتاز طبیعی و جهش‌یافته در دماهای مختلف، pHهای مختلف، مدت‌زمان پایداری و پایداری حرارتی- عملکردی اندازه‌گیری و نمودار میکائیلیس- منتن رسم شد. یافته‌ها: پایداری حرارتی- ساختاری آنزیم‌های طبیعی و جهش‌یافته اینورتاز در دمای ۵۵ºC نشان داد که آنزیم جهش‌یافته در دمای ۵۵ºC نسبت به آنزیم طبیعی پایدرای حرارتی بالاتری داشت. هر دو آنزیم طبیعی و جهش‌یافته در پایداری عملکردی روند مشابهی را نشان دادند. کاهش Km و افزایش Vmax در سوبسترای ساکاروز و افزایش ۵برابری نسبت Kcat/Km در آنزیم جهش‌یافته دیده شد. نتیجه‌گیری: جهش‌های هدفمند اعمال‌شده هیچ اثر منفی روی میزان تولید و همچنین ترشح پروتئین نوترکیب اینورتاز ندارد و باعث افزایش فعالیت آنزیم می‌شود. آنزیم جهش‌یافته نسبت به آنزیم طبیعی، پایداری ساختاری بالاتری دارد، بدون این که تغییری در پایداری عملکردی آن ایجاد کند.fa_IR
dc.format.extent542
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تربیت مدرسfa_IR
dc.relation.ispartofزیست‌فناوری مدرسfa_IR
dc.relation.ispartofModares Journal of Biotechnologyen_US
dc.subjectاینورتازfa_IR
dc.subjectپیکیا پاستوریسfa_IR
dc.subjectپایداری حرارتیfa_IR
dc.subjectجهش‌زایی هدفمندfa_IR
dc.titleافزایش پایداری حرارتی پروتئین نوترکیب اینورتاز ساکارومایسس سرویزیه با ایجاد جهش‌های هدفمندfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات پروتئین، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات پروتئین، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات پروتئین، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات پروتئین، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات پروتئین، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات پروتئین، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات پروتئین، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات پروتئین، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات پروتئین، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات پروتئین، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایرانfa_IR
dc.citation.volume9
dc.citation.issue3
dc.citation.spage339
dc.citation.epage345


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد