بررسی مقدار مصرف فرآوردههای خونی و عوامل موثر بر آن در جراحی عروق کرونر
(ندگان)پدیدآور
صابری, کیانوشصابری, کیانوششریفی, شهنازشریفی, شهنازصالحی, مهردادصالحی, مهردادمیهندوست, پانیذمیهندوست, پانیذ
نوع مدرک
Textمقاله اصیل
زبان مدرک
فارسیچکیده
زمینه و هدف: آگاهی از میزان نسبی مصرف خون حین عمل جراحی عروق کرونر باعث بهبود توانایی مراکز انتقال خون در تأمین خون سالم و کافی میشود. بههمینمنظور این مطالعه با هدف تعیین فاکتورهای موثر در میزان نیاز به خون در جراحی بایپس عروق کرونر انجام گرفت.
روش بررسی: این مطالعهی مقطعی بر روی ۳۱۷ نفر از بیماران تحت جراحی ایزوله عروق کرونر در اتاق عمل جراحی قلب بیمارستان امامخمینی (ره) تهران از شهریور تا پایان بهمن ۱۳۹۶ انجام شده است. روش نمونهگیری در دسترس بوده است. متغیرهای این مطالعه با مراجعه به پرونده بیماران استخراج شدند. ۰/۰۵P
کلید واژگان
تزریق خونعمل بایپس شریان کرونر قلب
پژوهشهای مقطعی
شماره نشریه
11تاریخ نشر
2019-02-011397-11-12
ناشر
دانشگاه علوم پزشکی تهرانسازمان پدید آورنده
گروه بیهوشی، مرکز آموزشی تحقیقاتی بیمارستان امامخمینی (ره)، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران.گروه بیهوشی، مرکز آموزشی تحقیقاتی بیمارستان امامخمینی (ره)، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران.
مرکز تحقیقات چشمپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران.
مرکز تحقیقات چشمپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران.
گروه جراحی، مرکز آموزشی تحقیقاتی بیمارستان امامخمینی (ره)، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران.
گروه جراحی، مرکز آموزشی تحقیقاتی بیمارستان امامخمینی (ره)، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران.
پزشک عمومی، مرکز آموزشی تحقیقاتی بیمارستان امامخمینی (ره)، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران.
پزشک عمومی، مرکز آموزشی تحقیقاتی بیمارستان امامخمینی (ره)، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران.
شاپا
1683-17641735-7322



