نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorبکائی, سعیدfa_IR
dc.contributor.authorبکائی, سعیدfa_IR
dc.contributor.authorاکبرین, حسام‌الدینfa_IR
dc.contributor.authorاکبرین, حسام‌الدینfa_IR
dc.contributor.authorبیگی, بهنازfa_IR
dc.contributor.authorبیگی, بهنازfa_IR
dc.contributor.authorموسی فرخانی, احسانfa_IR
dc.contributor.authorموسی فرخانی, احسانfa_IR
dc.date.accessioned1399-12-03T20:49:33Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-02-21T20:49:33Z
dc.date.available1399-12-03T20:49:33Zfa_IR
dc.date.available2021-02-21T20:49:33Z
dc.date.issued2020-03-01en_US
dc.date.issued1398-12-11fa_IR
dc.identifier.citationبکائی, سعید, بکائی, سعید, اکبرین, حسام‌الدین, اکبرین, حسام‌الدین, بیگی, بهناز, بیگی, بهناز, موسی فرخانی, احسان, موسی فرخانی, احسان. (1398). مرگ‌ومیر بیماری‌های منتقله از راه غذا در ایران، سال‌های 1390 تا 1397: گزارش کوتاه. مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران, 78(1), 48-52.fa_IR
dc.identifier.issn1683-1764
dc.identifier.issn1735-7322
dc.identifier.urihttp://tumj.tums.ac.ir/article-1-10373-other.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/758608
dc.description.abstractزمینه و هدف: امروزه به‌دلیل تغییر سبک زندگی افراد بیماری‌های منتقله از راه غذا رو به افزایش است. مطالعه حاضر با هدف بررسی میزان مرگ‌‌ومیر در اثر این بیماری‌ها صورت گرفت. روش بررسی: در این مطالعه مقطعی که در بازه زمانی فروردین ۱۳۹۰ تا اسفند ۱۳۹۷ انجام گرفت، داد‌ه‌های مربوط به متوفیان ثبت شده براساس سیستم کددهی بین‌المللی بیماری‌ها ICD-۱۰ از سامانه ثبت و طبقه‌بندی علل مرگ‌ومیر ایران برای مرگ در اثر بیماری‌های منتقله از راه آب و غذا استخراج گردید. متغیرهای مورد بررسی شامل سن، جنسیت، ملیت و محل سکونت افراد بود. یافته‌ها: بیشترین موارد مرگ در سن ۶۰ سال و بالاتر (۰/۰۰۱<P) و در مردان رخ داد (۰/۱۱۰P=). غالب متوفیان از افراد ساکن مناطق شهری (۰/۰۰۰۱>P) و در فصول گرم گزارش شدند. در این مطالعه میزان مرگ خام ۱۰ مورد به ازای هر یک میلیون نفر از جمعیت به‌دست آمد. نتیجه‌گیری: بین میزان رخداد مرگ در اثر عوامل باکتریایی مختلف، تفاوت چشمگیری وجود داشت.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofTehran University Medical Journalen_US
dc.subjectپژوهش‌های مقطعیfa_IR
dc.subjectبیماری‌های منتقله از راه غذاfa_IR
dc.subjectایرانfa_IR
dc.subjectمرگ‌ومیرfa_IR
dc.titleمرگ‌ومیر بیماری‌های منتقله از راه غذا در ایران، سال‌های 1390 تا 1397: گزارش کوتاهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeگزارش كوتاهfa_IR
dc.contributor.departmentگروه بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران، تهران، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentگروه بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران، تهران، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentگروه بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران، تهران، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentگروه بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران، تهران، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentگروه مهندسی بهداشت محیط، مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی اختلالات مصرف مواد و رفتارهای اعتیادی، مرکز تحقیقات روان‌پزشکی و علوم رفتاری مشهد، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentگروه مهندسی بهداشت محیط، مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی اختلالات مصرف مواد و رفتارهای اعتیادی، مرکز تحقیقات روان‌پزشکی و علوم رفتاری مشهد، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentگروه اپیدمیولوژی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentگروه اپیدمیولوژی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران.fa_IR
dc.citation.volume78
dc.citation.issue1
dc.citation.spage48
dc.citation.epage52


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد