مرور دوره 20, شماره 2 بر اساس موضوع "آسپرژیلوس پارازیتیکوس"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تأثیر مخمر کلورومایسس مارکسیانوس به عنوان یک پروبیوتیک بر ویژگیهای میکروبیولوژیک و حسی ماست قالبی طی نگهداری یخچالی
(دانشگاه علوم پزشکی اردبیل, 2021-01-01)زمینه و هدف: محصولات لبنی پروبیوتیک از جمله غذاهای فراسودمند هستند که تاکنون تأثیر مثبت آنها بر سلامت مصرف کنندگان توسط شواهد علمی به تأیید رسیده است. ماست به عنوان یکی از غذاهای فراسودمند لبنی پر طرفدار در ایران مطرح است ...



