مرور دوره 10, شماره 4 بر اساس پدیدآور "Hamze Ali Tahmasebi2"
-
بررسی اثر خاصیت ضدمیکروبی عصارههای الکلی گل محمدی و آلوئهورا بر باکتری اشرشیاکلی
Neda Bakhshabadi1؛ Hamze Ali Tahmasebi2؛ Reza Besharati3 (دانشگاه علوم پزشکی شاهرود, 2015-09-29)مقدمه: عصارهها و اسانسهای گیاهی در زمینه پزشکی و صنایع غذایی کاربرد فراوانی دارند و دارای خاصیت ضدمیکروبی در برابر طیف وسیعی از میکروارگانیزمها میباشند. در این تحقیق اثر ضدمیکروبی عصارههای اتانولی گل محمدی و آلوئهورا ...



