نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorجابری انصاری, فرشیدfa_IR
dc.contributor.authorحاجی حسن, زهراfa_IR
dc.contributor.authorجلیلی, حسنfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-24T03:28:15Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-14T03:28:16Z
dc.date.available1399-08-24T03:28:15Zfa_IR
dc.date.available2020-11-14T03:28:16Z
dc.date.issued2015-11-01en_US
dc.date.issued1394-08-10fa_IR
dc.identifier.citationجابری انصاری, فرشید, حاجی حسن, زهرا, جلیلی, حسن. (1394). تولید پروتئین نوترکیب β-NGF در باکتری اشریشیاکلی با استفاده از شیره خرما. زیست‌فناوری مدرس, 6(2), 60-70.fa_IR
dc.identifier.issn2322-2115
dc.identifier.issn2476-6917
dc.identifier.urihttp://biot.modares.ac.ir/article-22-9022-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/664277
dc.description.abstractتولید پروتئین های نوترکیب بطورمثال β-NGF با استفاده از میزبان های پروکاریوتی موضوع بسیاری ازمطالعات چنددهه اخیر می باشد. با وجود اینکه محیط های کشت باکتریایی نسبت به محیط کشتهای مخصوص سلول های یوکاریوتی ارزان تر و مقرون به صرفه تر می باشند اما وقتی همین محیط ها در مقیاس های صنعتی استفاده می شوند هزینه گزافی را به شرکت های زیست فناور تحمیل می نمایند. لذا یافتن محیط کشتی ارزان قیمت و دردسترس که باکتری های نوترکیب در آن قادر به رشد و تولید پروتئین های نوترکیب باشند از اهم بسیاری تحقیقات می باشد. درمطالعه حاضر برای اولین بار از مخلوط شیره خرما و عصاره مخمربه عنوان محیط کشتی ارزان قیمت استفاده شد. در بررسی RSM (response surface methodology) از غلظت های مختلف شیره خرما و عصاره مخمر به عنوان منابع کربن و نیتروژن مورد نیاز برای رشد باکتری ها استفاده شد و نشان داده شد که بالاترین میزان رشد در غلظت g/lit 20 و 5 کربن و نیتروژن می باشد. همچنین نشان داده شد که باکتری ها در این محیط علاوه بر رشد، قادر به تولید پروتئین نوترکیب (بطور مثال β-NGF) نیز می باشند.fa_IR
dc.format.extent300
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تربیت مدرسfa_IR
dc.relation.ispartofزیست‌فناوری مدرسfa_IR
dc.relation.ispartofModares Journal of Biotechnologyen_US
dc.subjectشیره خرماfa_IR
dc.subjectعصاره مخمرfa_IR
dc.subjectپروتئین نوترکیبfa_IR
dc.subjectبهینه سازیfa_IR
dc.titleتولید پروتئین نوترکیب β-NGF در باکتری اشریشیاکلی با استفاده از شیره خرماfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشجوی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentهیات علمی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentهیات علمی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.citation.volume6
dc.citation.issue2
dc.citation.spage60
dc.citation.epage70


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد