نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorرضایی, پرستوfa_IR
dc.contributor.authorکسری کرمانشاهی, روحاfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-24T03:28:09Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-14T03:28:09Z
dc.date.available1399-08-24T03:28:09Zfa_IR
dc.date.available2020-11-14T03:28:09Z
dc.date.issued2015-11-01en_US
dc.date.issued1394-08-10fa_IR
dc.identifier.citationرضایی, پرستو, کسری کرمانشاهی, روحا. (1394). بررسی تاثیرخواص ضدمیکروبی نانو ذرات نقره، تیتانیوم دی اکسید بر دو گونه باکتری‌ بیماری زا با منشا غذایی. زیست‌فناوری مدرس, 6(2), 1-10.fa_IR
dc.identifier.issn2322-2115
dc.identifier.issn2476-6917
dc.identifier.urihttp://biot.modares.ac.ir/article-22-3747-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/664271
dc.description.abstractمقدمه:نانوتکنولوژی می‌تواند بسیاری از مشکلات زیست پزشکی را حل نموده و سبب تحول در زمینه سلامت و داروسازی شود.کاربرد این صنعت در حذف باکتری‌های بیماری‌زا بسیار مورد توجه است. افزایش بیماری های غذایی، همراه با مشکلات اجتماعی و اقتصادی حاصل و پیشرفت مقاومت آن‌ها به آنتی‌بیوتیک‌های مختلف، محققین و داروسازان را به سمت استفاده از نانوتکنولوژی سوق داده است. مواد و روش‌ها:در این پژوهش به بررسی اثر ضدمیکروبی نانوذرات نقره (ساخته شده) وTiO2بر علیه باکتری‌های بیماری‌زا با منشا غذا شامل Staphylococcus aureus PTCC 1431 وListeria monocytogenes از طریق تعیین MIC وMBCپرداخته شد. نتایج:نانوذرات نقره ساخته شده با اندازه 103نانومتربا غلظت 1میلی مولار،نانوذرات TiO2با اندازه 21نانومتر با غلظت 1% دارای اثر ضدمیکروبی بر باکتری‌های Staphylococcus aureus PTCC 1431 وListeria monocytogenes می باشند. نتیجه‌گیری: با توجه به اثر ضدمیکروبی که نانوذرات نقره و تیتانیوم بر علیه باکتریها با منشا غذا از خود نشان می دهند می توان در جهت کنترل آلودگی های میکروبی مواد غذایی در بسته بندی های ضدمیکروبی موادغذایی استفاده نمود.fa_IR
dc.format.extent726
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تربیت مدرسfa_IR
dc.relation.ispartofزیست‌فناوری مدرسfa_IR
dc.relation.ispartofModares Journal of Biotechnologyen_US
dc.subjectنانوذرات نقرهfa_IR
dc.subjectاثرات ضدمیکروبیfa_IR
dc.subjectStaphylococcus aureus PTCC 1431 وListeria monocytogenesfa_IR
dc.titleبررسی تاثیرخواص ضدمیکروبی نانو ذرات نقره، تیتانیوم دی اکسید بر دو گونه باکتری‌ بیماری زا با منشا غذاییfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentالزهراfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه الزهراfa_IR
dc.citation.volume6
dc.citation.issue2
dc.citation.spage1
dc.citation.epage10


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد