نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشارقی, بهزادfa_IR
dc.contributor.authorشهدادنژاد, کلثومfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-24T03:28:02Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-14T03:28:02Z
dc.date.available1399-08-24T03:28:02Zfa_IR
dc.date.available2020-11-14T03:28:02Z
dc.date.issued2017-04-01en_US
dc.date.issued1396-01-12fa_IR
dc.identifier.citationشارقی, بهزاد, شهدادنژاد, کلثوم. (1396). اثر آلومینیم بر روی پایداری ساختمانی پپسین در حضور و غیاب حلال های آلی. زیست‌فناوری مدرس, 8(1), 40-50.fa_IR
dc.identifier.issn2322-2115
dc.identifier.issn2476-6917
dc.identifier.urihttp://biot.modares.ac.ir/article-22-3894-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/664263
dc.description.abstractآسپارتیک پروتئازها(X.23.4.3EC( پیوند‌های پپتیدی را هیدرولیز می‌کنند، واکنشی که برای بسیاری از فرایند-های زیستی اساسی است.آسپارتیک پروتئازها در بیش‌تر قارچ‌ها و همه مهره‌داران به صورت زیموژن سنتز می‌شوند. پپسین خوک)3.4.23.1EC(، متعلق به خانواده آسپارتیک ‌پروتئاز‌ها است. پپسین یک پروتئاز معدی و یکی از سه آنزیم‌های اصلی هضم پروتئین در سیستم هضمی است . آنزیم پپسین به عنوان یک آنزیم صنعتی در صنایع غذایی است. در این مطالعه اثر غلظت های مختلف آلومینیوم در حضور و غیاب حلال های آلی( بوتانول، اتانول، 4،1 -بوتان‌دیول وگلیسرول) بر روی پایداری دمایی پپسین بررسی شد. نتایج حاصل از این مطالعه نمایانگر افزایش پایداری دمایی پپسین در حضور آلومینیوم و کاهش آن در حضور حلال های آلی( بوتانول، اتانول، 4،1 -بوتان‌دیول) می باشد، و پایداری دمایی پپسین در حضور گلیسرول نیز ثابت ماند. پایداری دمایی آنزیم پپسین در حضور حلال های آلی بوتانول،اتانول، 4،1 -بوتان‌دیول و گلیسرول با افزودن آلومینیوم نسبت به غیاب آن زیاد شد. یون‌های آلومینیوم از طریق برهمکنش های الکتروستاتیک و داتیو با گروه های کربوکسیلات اسیدهای آمینه آسپارتیک اسید و گلوتامیک اسید به ساختار پپسین متصل و سبب متراکم شدن ساختار آنزیم شده که منجر به افزایش پایداری دمایی پپسین شده است. علت افزایش پایداری دمایی پپسین در حضور آلومینیوم ناشناخته است. با استفاده از آلومینیوم می توان اثر ناپایدارکنندگی حلال های آلی را بر روی پپسین کاهش داد.fa_IR
dc.format.extent976
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تربیت مدرسfa_IR
dc.relation.ispartofزیست‌فناوری مدرسfa_IR
dc.relation.ispartofModares Journal of Biotechnologyen_US
dc.subjectپپسینfa_IR
dc.subjectپایداری حرارتیfa_IR
dc.subjectآلومینیمfa_IR
dc.subjectحلال های آلیfa_IR
dc.titleاثر آلومینیم بر روی پایداری ساختمانی پپسین در حضور و غیاب حلال های آلیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشگاه شهرکرد.هیات علمیfa_IR
dc.contributor.departmentحق التدریس دانشگاهfa_IR
dc.citation.volume8
dc.citation.issue1
dc.citation.spage40
dc.citation.epage50


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد