بررسی نقش کادمیوم در سرطان زا یی
(ندگان)پدیدآور
صارمی, آزادهنوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
سابقه و هدف : کادمیوم از فلزات سمی، خطرناک و سرطانزای موجود در محیط زیست است. این فلز بر بافتهای مختلف بدن از جمله کلیهها و کبد تاثیر سوء دارد. هدف از این مطالعه بررسی میزان فلز کادمیوم در مواد غذایی و تاثیر آن بر سلامت انسان و ارائه راههای پیشگیری از اثرات منفی این فلز بر سلامت است. مواد و روشها: مطالب مندرج در این مقاله مروری از طریق جستجوی غیر نظاممند پایگاههای اطلاعاتی موجود در موتور جستجوی Google استخراج شده است. نتایج: یافتهها نشان میدهند که این فلز کادمیوم در پوسته زمین و در آب دریا موجود بوده و مواجهه با آن منجر به بروز برخی بیماریها و نازایی میشود. نتیجهگیری: با داشتن یک رژیم غذایی عاری از کادمیوم میتوان از بروز یا پیشرفت بیماریها جلوگیری کرد. اگر میوهها و سبزیجات در زمینهای کشاورزییای که در مجاورت معادن روی هستند بهعمل آمده باشند، با فلز کادمیوم مسموم شده و عامل بیماری و سرطانزایی هستند. مصرف ماهی پرورش یافته در دریاهای آلوده به کادمیوم نیز میتواند برای سلامت انسان مضر باشد.
کلید واژگان
کادمیومفلزات سمی
سرطان
سنگ معدن
عمومى
شماره نشریه
7تاریخ نشر
2013-03-011391-12-11
ناشر
دانشگاه علوم پزشکی کاشانسازمان پدید آورنده
دانشگاه آزاد اسلامیشاپا
1029-78552008-9821




