نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمعززانه, علیرضاfa_IR
dc.contributor.authorکشاورز, سید علیfa_IR
dc.contributor.authorصبور یراقی, علی اکبرfa_IR
dc.contributor.authorجلالی, محمودfa_IR
dc.contributor.authorرحیمی, عباسfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T22:36:59Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T22:37:00Z
dc.date.available1399-08-23T22:36:59Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T22:37:00Z
dc.date.issued2010-10-01en_US
dc.date.issued1389-07-09fa_IR
dc.identifier.citationمعززانه, علیرضا, کشاورز, سید علی, صبور یراقی, علی اکبر, جلالی, محمود, رحیمی, عباس. (1389). اثر مکمل ال – آرژینین بر سطح اسید لاکتیک خون و VO2 max طی یک فعالیت تا آستانه بی هوازی. دوماه نامه علمي ـ پژوهشي فيض, 14(3), 200-208.fa_IR
dc.identifier.issn1029-7855
dc.identifier.issn2008-9821
dc.identifier.urihttp://feyz.kaums.ac.ir/article-1-975-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/645394
dc.description.abstractسابقه و هدف: مطالعات مختلفی در رابطه با اثر مکمل ال– آرژینین بر عملکرد فیزیکی ورزشکاران و نیز سطح اسید لاکتیک خون افراد انجام شده است، اما نتایج این مطالعات ضد و نقیض بوده اند. هدف از این مطالعه تعیین اثر مکمل ال– آرژینین بر سطح اسید لاکتیک خون و VO2 max در آستانه بی هوازی در ورزشکاران است.مواد و روش ها: 30 مرد ورزشکار سالم رشته تربیت بدنی دانشگاه شاهد، در یک مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی یک سوکور به دو گروه دریافت کننده مکمل ال- آرژینین (5 گرم در روز) و یا دارونما تقسیم شده و به مدت سه هفته مکمل یا دارونما دریافت کردند. افراد حاضر در مطالعه، آزمون ورزشی را قبل و بعد از دریافت مکمل یا دارونما انجام دادند. آزمون به کار رفته در این مطالعه آزمون ورزشی کانکانی بود که بر روی نوار متحرک (ترد میل) تا آستانه بی هوازی انجام شد. در هر مرحله آزمون، نمونه های خون ناشتا از نوک انگشت قبل از آزمون، در پایان آزمون و سی دقیقه پس از آزمون ورزشی گرفته شد. نتایج: در گروه دریافت کننده مکمل ال- آرژینین کاهش معنی داری در غلظت اسید لاکتیک خون در مقایسه با گروه دارو نما وجود داشت (01/0=P). در مقایسه بین گروهی تفاوت معنی داری در شاخص VO2 max در آستانه بی هوازی مشاهده نشد (05/0نتیجه گیری: یافته های این مطالعه نشان می دهد که مکمل ال- آرژینین سبب کاهش تولید لاکتات می شود و ممکن است اثرات سودمندی در خستگی عضلانی داشته باشد.fa_IR
dc.format.extent252
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی کاشانfa_IR
dc.relation.ispartofدوماه نامه علمي ـ پژوهشي فيضfa_IR
dc.relation.ispartofFeyz Journal of Kashan University of Medical Sciencesen_US
dc.subjectاسید لاکتیکfa_IR
dc.subjectVO2 maxfa_IR
dc.subjectآستانه بی هوازیfa_IR
dc.subjectآرژینینfa_IR
dc.subjectعمومىfa_IR
dc.titleاثر مکمل ال – آرژینین بر سطح اسید لاکتیک خون و VO2 max طی یک فعالیت تا آستانه بی هوازیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume14
dc.citation.issue3
dc.citation.spage200
dc.citation.epage208


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد