مرور دوره 15, شماره 2 بر اساس موضوع "آب آشامیدنی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی رابطه بین میزان کدورت، کیفیت میکروبی و غلظت کلر باقیمانده در آب آشامیدنی روستاهای شهرستان کاشان در سال 1387
(دانشگاه علوم پزشکی کاشان, 2011-06-01)سابقه و هدف: بسیاری از مردم کیفیت آب را تنها با ویژگی های ظاهری مثل شفافیت و پایین بودن کدورت آن ارزیابی می کنند، در صورتی که ممکن است آب از نظر ظاهری بسیار مناسب بوده ولی از نظر کیفیت میکروبی و شیمیایی نامناسب باشد. به ...



