مرور دوره 9, شماره 4 بر اساس موضوع "زولبیا"

  • بررسی میزان پراکسید موجود در زولبیا و بامیه های شهر کاشان در سال 1383-1382 

    عاصمی, ذات ا...؛ ضیاء کاشانی, شیما؛ دولتی, محمد علی؛ پیمانه عابدی محتسب, ترانه؛ حسینی, احمد؛ یوسفی, حسین (دانشگاه علوم پزشکی کاشان, 2006-01-01)
    سابقه و هدف: پراکسید اولین ترکیبی است که بعد از اکسیداسیون چربیها و روغنها بوجود می آ ید. وقتی که میزان پراکسید به انداز ه ای معین رسید تغییرات مختلفی صورت می گیرد و مواد فراری که باعث ایجاد بو و طعم نامطلوب در چربی و روغن ...