مرور دوره 7, شماره 4 بر اساس موضوع "روغن‌ها و چربی‌های خوراکی"

  • مقایسه روش تیتراسیون Hanus با FT. NIR در تعیین میزان اندیس ید روغن و چربی‌ها 

    صادقی علی آبادی, حجت؛ غفاری, فرحناز (دانشگاه علوم پزشکی کاشان, 2004-01-01)
    سابقه و هدف: ‌ اندازه‌گیری اندیس ید ( IV ) در کنار عواملی چون اندیس اسیدی، اندیس پراکسید، اندیس صابونی، درصد اسیدهای چرب تارنس، اندیس رفراکسیون و سایر موارد در کنترل روغن‌ها و چربی‌های خوراکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. ...