مرور دوره 18, شماره 3 بر اساس پدیدآور "فیروزه سجادی"

  • بررسی میزان نمک و سدیم در نان‌های ایرانی 

    مریم مقرون؛ فیروزه سجادی؛ محمدرضا سرهنگ پور؛ فاطمه نوری؛ مینا شریعتی فر؛ نوشین محمدی فرد؛ فرزانه نیلفروش زاده (وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی, 2015-10-01)
    دریافت: 3/2/94   پذیرش: 24/4/94 مقدمه: فشارخون بالا از مهم‌ترین عوامل خطر بیماری‌های قلبی- عروقی در ایران و جهان است. دریافت نمک و سدیم اضافی در رژیم غذایی با فشارخون بالا رابطه مستقیم دارد. یکی از اولویت‌های مهم سازمان ...

  • بررسی میزان نمک و سدیم موجود در فراورده‌های غذایی فرایند شده ایرانی، 92-1390 

    فیروزه سجادی؛ مریم مقرون؛ محمدرضا سرهنگ پور؛ فاطمه نوری؛ مینا شریعتی فر؛ نوشین محمدی فرد (وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی, 2015-10-01)
    دریافت: 1/2/94   پذیرش: 24/4/94 مقدمه: پر فشاری خون اولین عامل مرگ و میرهای قلبی- عروقی در ایران و جهان است. میزان نمک دریافتی در بزرگسالان ایرانی بیش از دو برابر میزان توصیه شده توسط سازمان جهانی بهداشت است. این مطالعه ...