مرور دوره 11, شماره 4 بر اساس پدیدآور "دکتر علی مهرابی‌توانا"

  • وضعیت مسمومیت غذایی بوتولیسم در ایران (1386 -1382) از دیدگاه بهداشت مواد غذایی 

    دکتر حمیدرضا توکلی؛ دکتر محمد زینلی؛ دکتر علی مهرابی‌توانا (وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی, 2009-01-01)
    مقدمه: مسمومیت غذایی بوتولیسم یکی از خطرناک‌ترین مسمومیت‌های غذایی است که در اثرمصرف مواد غذایی آلوده به ویژه انواع غذاهای کنسرو شده گیاهی و گوشتی، فرآورده‌های دریایی تهیه شده به روش سنتی (ماهی شور دودی شده، ماهی تخمیر ...