نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعسل عطایی جعفریfa_IR
dc.contributor.authorسعید حسینیfa_IR
dc.contributor.authorرامین حشمتfa_IR
dc.contributor.authorمحمد پرویزfa_IR
dc.contributor.authorسرمه رئیس زادهfa_IR
dc.contributor.authorمهدی یوسفیfa_IR
dc.contributor.authorمحمد پژوهیfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T16:42:38Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T16:42:39Z
dc.date.available1399-08-23T16:42:38Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T16:42:39Z
dc.date.issued2006-06-01en_US
dc.date.issued1385-03-11fa_IR
dc.identifier.citationعسل عطایی جعفری, سعید حسینی, رامین حشمت, محمد پرویز, سرمه رئیس زاده, مهدی یوسفی, محمد پژوهی. (1385). اثرات مفید مصرف آب آلبالو بر کاهش برخی عوامل خطر ساز بیماری‌های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2. مجله دیابت و متابولیسم ایران, 5(4), 363-368.fa_IR
dc.identifier.issn‪2345-4008
dc.identifier.issn‪2345-4016
dc.identifier.urihttp://ijdld.tums.ac.ir/article-1-354-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/623011
dc.description.abstractمقدمه: خطر بیماری‌های قلبی عروقی در دیابت بالاست، بنابراین دستیابی به سطوح مناسب چربی های خون در این بیماران، از اهمیت خاصی برخوردار است. تغذیه و از جمله مصرف آنتوسیانین ها، نقش مهمی در کاهش خطر بیماری‌های قلبی و فشار خون دارد. در این مطالعه، اثر مصرف کنسانتره آب آلبالو به عنوان یک منبع غنی از آنتوسیانین‌ها، بر سطح چربی‌ها و فشار خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 مورد بررسی قرار گرفت.روش‌ها: در این مطالعه نیمه تجربی، 16 زن دیابتی نوع 2 با قند خون ناشتای ≥ 110 mg/dl و LDL-C≥ 100 mg/dl مورد بررسی قرار گرفتند و 40 g/day کنسانتره آب آلبالو به مدت 6 هفته مصرف کردند. وزن، چربی های خون و سطح فشار خون سیستولیک و دیاستولیک در شروع و پایان مطالعه اندازه گیری شد. همچنین مصرف غذای 2 روز نیز توسط بیماران به ثبت رسید. به منظور تجزیه و تحلیل آماری داده ها، از آزمون ویلکاکسون استفاده شد. یافته‌ها: میانگین (±SD) سن، وزن، کلسترول تام، LDL-C و فشار خون سیستولیک و دیاستولیک در ابتدای مطالعه به ترتیب 8/8±6/53 سال، 9/14±8/72 کیلو‌گرم، 0/27±9/213 mg/dl، 7/14±4/118mg/dl، 7/15±1/129 mmHg و1/8±7/81 mmHg بود. در پایان مطالعه مقادیر وزن، کلسترول تام، LDL-C و فشار خون سیستولیک و دیاستولیک بطور معنی‌داری کاهش یافتند (05/0>P). تغییرات مشاهده شده در سطح HDL-C و تری گلیسیرید سرم از نظر آماری معنی دار نبود. نتیجه‌گیری: نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که مصرف آب آلبالو، به بهبود عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 کمک می‌کند.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله دیابت و متابولیسم ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Diabetes and Lipid Disordersen_US
dc.subjectآب آلبالوfa_IR
dc.subjectکلسترول خونfa_IR
dc.subjectفشار خونfa_IR
dc.subjectدیابتfa_IR
dc.subjectعمومىfa_IR
dc.titleاثرات مفید مصرف آب آلبالو بر کاهش برخی عوامل خطر ساز بیماری‌های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume5
dc.citation.issue4
dc.citation.spage363
dc.citation.epage368


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد