نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاسماعیل زاده, احمدfa_IR
dc.contributor.authorکیمیاگر, سید مسعودfa_IR
dc.contributor.authorمحرابی, یدا...fa_IR
dc.contributor.authorآزادبخت, لیلاfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T16:41:57Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T16:41:57Z
dc.date.available1399-08-23T16:41:57Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T16:41:57Z
dc.date.issued2005-08-01en_US
dc.date.issued1384-05-10fa_IR
dc.identifier.citationاسماعیل زاده, احمد, کیمیاگر, سید مسعود, محرابی, یدا..., آزادبخت, لیلا. (1384). الگوهای غذایی غالب و خطر بیماری‌های مزمن. مجله دیابت و متابولیسم ایران, 5(1), 1-9.fa_IR
dc.identifier.issn‪2345-4008
dc.identifier.issn‪2345-4016
dc.identifier.urihttp://ijdld.tums.ac.ir/article-1-378-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/622917
dc.description.abstractبحث الگوی غذایی، مبحثی است که اخیراً مورد توجه متخصصین اپیدمیولوژی تغذیه قرار گرفته است اما هنوز به اندازه‌ای که به مواد مغذی یا غذاها توجه می‌شود به این مقوله توجه نشده است. هر چند که هنوز هم بررسی ارتباط بین مواد مغذی و غذاها با خطر بیماری‌ها در اپیدمیولوژی تغذیه حائز اهمیت است، اما شواهد متعدد نشان داده‌اند که کارآزمایی‌های بالینی که بر روی یک ماده مغذی خاص متمرکز شده‌اند در نشان دادن اثرات آن ماده مغذی چندان موفق نبوده‌اند اما مطالعاتی که اثر الگوهای غذاهایی را بررسی کرده‌اند, اثرات مشهودی از این الگوهای غذایی را گزارش نموده‌اند. بنابراین به کارگیری الگوهای غذایی یک روش موثر و کارآ جهت افزایش درک ما از نقش رژیم غذایی در خطر بیماری‌های مزمن است. اما باید توجه داشت که الگوهای غذایی غالب در جنس های مختلف, نژادها و فرهنگ‌های مختلف و مناطق جغرافیایی با هم متفاوتند. لذا توصیه می‌شود که محققین هر منطقه الگوهای غذایی غالب آن منطقه را شناسایی کنند و بهنگام آموزش افراد جهت تغییر شیوه زندگی بمنظور کاهش عوامل خطر بیماری‌های مزمن, بر این الگوها تأکید بورزند. مطالعه حاضر با هدف مرور مطالعات مربوط به الگوهای غذایی غالب و ارتباط آنها با خطر بیماری‌های مزمن انجام شده است.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله دیابت و متابولیسم ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Diabetes and Lipid Disordersen_US
dc.subjectالگوهای غذاییfa_IR
dc.subjectبیماری‌های مزمنfa_IR
dc.subjectپرسشنامه بسامد خوراکfa_IR
dc.subjectتحلیل عاملیfa_IR
dc.subjectکفایت غذاییfa_IR
dc.subjectعمومىfa_IR
dc.titleالگوهای غذایی غالب و خطر بیماری‌های مزمنfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume5
dc.citation.issue1
dc.citation.spage1
dc.citation.epage9


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد