نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorساعدموچشی, صابرfa_IR
dc.contributor.authorالموری, محمدرضاfa_IR
dc.contributor.authorساعدموچشی, لطف اللهfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T16:37:58Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T16:37:58Z
dc.date.available1399-08-23T16:37:58Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T16:37:58Z
dc.date.issued2015-05-01en_US
dc.date.issued1394-02-11fa_IR
dc.identifier.citationساعدموچشی, صابر, الموری, محمدرضا, ساعدموچشی, لطف الله. (1394). اثر تعاملی مصرف عصاره دانه انگور همراه با فعالیت هوازی بر نیمرخ لیپیدی زنان چاق غیر فعال بالای 60 سال سالمندان سنندج. مجله دیابت و متابولیسم ایران, 14(4), 273-278.fa_IR
dc.identifier.issn‪2345-4008
dc.identifier.issn‪2345-4016
dc.identifier.urihttp://ijdld.tums.ac.ir/article-1-5402-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/622369
dc.description.abstractمقدمه: هایپرلیپیدمی عامل اصلی خطر بیماری‌های قلبی-عروقی(CVD) و از مشکلات شایع در جامعه است. پژوهش حاضر به بررسی اثر مکمل دانه انگور همراه با فعالیت هوازی بر نیمرخ لیبپیدی در زنان سالمند می‌پردازد. روش‌ها: در طرح تجربی 40 زن چاق غیرفعال (30BMI&ge) بالای 60 سال به‌صورت غیرتصادفی و آماده در دسترس، انتخاب و به‌طور تصادفی در دو گروه (مکمل+ورزش و کنترل) قرار گرفتند. برنامه تمرینی شامل تمرینات هوازی با شدت 50 درصد ضربان قلب بیشینه به‌مدت 8 هفته و سه جلسه در هفته بود. گروه مصرف کننده مکمل عصاره دانه انگور 200 میلی‌گرم به‌صورت روزانه به‌مدت 8 هفته دریافت کردند. خون‌گیری پس از 12 ساعت ناشتایی در مرحله پیش آزمون و 48 ساعت بعد از آخرین جلسه تمرین اخذ شد. برای مقایسه اطلاعات پیش و پس آزمون در دو گروه از t همبسته و مقایسه بین گروه‌ها از t مستقل استفاده شد. یافته‌ها: نتایج نشان داد که اختلاف معنی‌داری در میزان کلسترول، تری‌گلیسرید و LDL-C پس آزمون و پیش آزمون گروه مکمل همراه با فعالیت ورزشی وجود داشت در حالی‌که در گروه کنترل اختلاف معنی‌داری مشاهده نشد. نتیجه‌گیری: تمرین هوازی طولانی مدت همراه با مصرف عصاره انگور سبب کاهش عوامل نیمرخ لیپیدی می‌شود.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله دیابت و متابولیسم ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Diabetes and Lipid Disordersen_US
dc.subjectتمرین هوازیfa_IR
dc.subjectنیمرخ لیپیدیfa_IR
dc.subjectبیماری قلبی- عروقیfa_IR
dc.subjectسالمندیfa_IR
dc.subjectعصاره دانه انگورfa_IR
dc.subjectعمومىfa_IR
dc.titleاثر تعاملی مصرف عصاره دانه انگور همراه با فعالیت هوازی بر نیمرخ لیپیدی زنان چاق غیر فعال بالای 60 سال سالمندان سنندجfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentگروه فیزیولوژی ورزشی، دانشکده تربیت بدنیfa_IR
dc.contributor.departmentدبیر آموزش و پرورش شهرستان خلیل آبادfa_IR
dc.contributor.departmentگروه غدد و متابولیسمfa_IR
dc.citation.volume14
dc.citation.issue4
dc.citation.spage273
dc.citation.epage278


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد