مرور دوره 5, شماره 4 بر اساس پدیدآور "صدیقه سلیمانی"
-
اثرات عصاره روغنی گردوی ایرانی(لواسانات) برتغییرات غلظت سرمی لیپیدها ولیپوپروتیینها درمدل حیوانی(رت نر هیپرکلسترولمیک)
جواد زوار رضا؛ محمود دوستی؛ صدیقه سلیمانی؛ فرزاد اسدی جمنانی؛ بردیا فرزام فر؛ شهرنازآریا برزین؛ علی جلیلیان (دانشگاه علوم پزشکی تهران, 2006-06-01)مقدمه: مطالعات تجربی نشان داده اند که مصرف گردو خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی(CHD) را کاهش میدهد. گردو میزان لیپیدهای آتروژن نظیر کلسترول تام(TC) وتریگلیسرید(TG) ولیپوپروتیینهای آتروژن همچونLDL-C،VLDL-C را کاهش ...



