مرور دوره 14, شماره 1 بر اساس موضوع "آنالیز عاملی"

  • رابطه الگوهای غذایی و غلظت سرمی کورتیزول در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو 

    پورسلطان, نوشین؛ محرابی, یداله؛ شادمان, ژاله؛ آخوندان, مهدیه؛ رشیدی, آرش؛ خوش نیت نیکو, محسن (دانشگاه علوم پزشکی تهران, 2014-11-01)
    مقدمه: استرس فیزیولوژیک ممکن است غذا خوردن را تحت تأثیر قرار دهد و نوع غذای دریافتی ممکن است سطح استرس فیزیولوژیک را تغییر دهد. با توجه به گزارشاتی مبنی بر بالا بودن سطح کورتیزول سرم به‌عنوان بیومارکر استرس در بیماران ...