مرور دوره 13, شماره 3 بر اساس موضوع "دیس لیپیدمی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
مقایسهی تاثیر مصرف نان جو دوسر واقعی با نان جو رایج عرضه شده در تهران، بر سطح سرم گلوکز و چربی در سرم مبتلایان به دیسلیپیدمی و دیابت نوع 2
(دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی, 2011-09-01)چکیدهمقدمه: به منظور مقایسهی تاثیر نان جو دوسر واقعی (Oat) با نان جو رژیمی (بارلی) بر پروفایل چربی و قند مبتلایان به دیسلیپیدمی و دیابت نوع 2، این پژوهش روی مراجعین به انجمن دیابت ایران انجام گرفت. مواد و روشها: پژوهش ...



